Sayfa 371/1003 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: Viop XLII

1. Ala LUNA.
    Coin lere bulaşmayın dedik mi.?
    Evet dedik.
    Oyuna gelmeyin dedik mi?

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Biz Bofa dan önce fiyatı yazdık bu topikte.
    Se sa demeden kıvırtmadan dümdük yazdık.

https://www.google.com.tr/search?q=s...Ar-ol3YTA,st:0
    Adam grafik üzerinde 2 paralel renkli çizgi çekiyor,yukarı keserSe şöyle olur,aşağı keserSe böyle olur diyor.
    Nassıl oluyorSa oluyor hep kazanıyor.

3. s.a vob esnafı

sür babam sür formosyonu arzuluyorum
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Adam grafik üzerinde 2 paralel renkli çizgi çekiyor,yukarı keserSe şöyle olur,aşağı keserSe böyle olur diyor.
    Nassıl oluyorSa oluyor hep kazanıyor.
    o adam borsadan anlıyor işte...
    çünkü herşey olabilir ve gelecek belirsizdir.
    bir çizgi çizip en iyi çizgiyi ben çizerim deyip
    çizgim de çizgim diye tutturup başka ihtimale bakmayan adam
    batar.

5. A.S
    Herkese hayırlı günler
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    s.a vob esnafı

sür babam sür formosyonu arzuluyorum
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. İSTANBULDA 15 İLÇEDE MAHALLELER YENİ YABANCI İKAMETİNE KAPATILDI

iş işten geçti...

hep seçim yatırımı ama yemezler...

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    İSTANBUL’DA 15 İLÇEDE MAHALLELER YENİ YABANCI İKAMETİNE KAPATILDI

iş işten geçti...

hep seçim yatırımı ama yemezler...
    Dünya genelinde suç işleyenlerin %92 si erkeklerden oluşuyor. Erkek nüfusunun %20 sini 15-29 yaş arası erkekler oluşturmasına rağmen tüm işlenen suçların %50 si de bu yaş aralığındaki erkekler tarafından işleniyor. Yani genç erkek diğer yaş grubu erkeklerden tehlikelidir çıkarımını yapabiliriz. Peki ülkemize gelen afganistan, pakistan, suriyeli vb göçmenlerin yaş ve cinsiyet dağılımı nasıl acaba? Eminim 15-29 yaş arası erkekler oldukça fazladır.Ayrıca bu gelenlerin çoğu da kayıt altına alınmıyor. Ülkemize kontrolsüz şekilde suç işleme potansiyeli yüksek göçmen akını var.
    Bir ülkenin geleceği bu kadar karartılamazdı, ekonomi politikalarını geçtim, bu göçmen politikasına hiçbir zaman anlam veremedim. İktidar destekçilerinin bu göçmen konusunda tutarlı söyleyebilecekleri neler var merak ediyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Dünya genelinde suç işleyenlerin %92 si erkeklerden oluşuyor. Erkek nüfusunun %20 sini 15-29 yaş arası erkekler oluşturmasına rağmen tüm işlenen suçların %50 si de bu yaş aralığındaki erkekler tarafından işleniyor. Yani genç erkek diğer yaş grubu erkeklerden tehlikelidir çıkarımını yapabiliriz. Peki ülkemize gelen afganistan, pakistan, suriyeli vb göçmenlerin yaş ve cinsiyet dağılımı nasıl acaba? Eminim 15-29 yaş arası erkekler oldukça fazladır.Ayrıca bu gelenlerin çoğu da kayıt altına alınmıyor. Ülkemize kontrolsüz şekilde suç işleme potansiyeli yüksek göçmen akını var.
    Bir ülkenin geleceği bu kadar karartılamazdı, ekonomi politikalarını geçtim, bu göçmen politikasına hiçbir zaman anlam veremedim. İktidar destekçilerinin bu göçmen konusunda tutarlı söyleyebilecekleri neler var merak ediyorum.
    Ne argümanları olacak?En kurnazı biz ensarız der.Sorsan o nedir?Konudan bi haber.Aralarından bir yiğit de çıkıp demez ki;

Lafı eğip bükmeye gerek yok.Biz güce taparız.Başımızdaki ne derse onu savunuruz aklımıza yatmasına gerek yok.

Sayfa 371/1003 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •