Sayfa 371/813 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471 ... SonSon
Arama sonucu : 6497 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Bu işler bu ortamda olmaz 1. 2 adam köşe başı tutmus ..... geçmez
    bu işler bu ortamda olmaz ifadesini açar misiniz? ben bu ortamda bir sey yapmayacagim zaten😎 iş programima gore vaktim oldugu zaman bana gonderilen bilgi duyum ve verileri, kendi arastirmalarim beraberinde oncelikle spk'da sonra ise sirket ici mucadele ve davalar ile kovalayacagim. Meslek ve uzmanligim geregi benim icin masraf olusturan bir mucadele degil bu! Ama arasirma kisminda isimi kolaylastiracak var ise elindeki bilgi duyum ve veriyi gonderirse ben hukuki forma sokar kovalarim. Yoksa burada kendi kendimize aglasmamizin saga sola üfürmemizin hicbir faydasi yok!

ÇED raporu ile ilgili bir gelişme var mı ?..... bea!
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

3. Cemtaşa Roda Limanı için verilen 18,5 milyon dolar büyük para faiz 29_30 dolar faizi 5_8 arası piyasa felç kim takar senin Limanı

4.  Alıntı Originally Posted by Gessle Yazıyı Oku
    Cemtaşa Roda Limanı için verilen 18,5 milyon dolar büyük para faiz 29_30 dolar faizi 5_8 arası piyasa felç kim takar senin Limanı
    roda için gerçek deger 300 milyon $ tamamı için deniyor: İ.T her şekilde bedavaya almış olur bu 1 yıl önceki fiattı..?
    ekspiriz degeri 57 milyon $ %22 si 18,5 milyona aldı ve son 1 taksidi kaldı.
    takarmısın takmazmısın orası seni ilgilendirir..
    ZIR-DELİ Y.T.D

5. Bu adam ticari manada tam bir cambaz .tam bir kayserili.kendi kendine kazık attıysa onu bilmem.zatallerinin çemtaşta dolaylı payı vat .bucim de doğrudan ve kontrolü altında hakim ortak.budurumda bu adam çemtaın mı menfaatini gözetir yoksa bucimin mi.çemtaşın genel kurulunda bu karar alındığında samiyetimle ifade edeyim gözlerinin içi parlıyordu.

6.  Alıntı Originally Posted by Hasanoğlan Yazıyı Oku
    Bu adam ticari manada tam bir cambaz .tam bir kayserili.kendi kendine kazık attıysa onu bilmem.zatallerinin çemtaşta dolaylı payı vat .bucim de doğrudan ve kontrolü altında hakim ortak.budurumda bu adam çemtaın mı menfaatini gözetir yoksa bucimin mi.çemtaşın genel kurulunda bu karar alındığında samiyetimle ifade edeyim gözlerinin içi parlıyordu.
    İ.T gözlerinin parladıgı gibi şu BUCIM,i parlatsa elinde cila ve para var üstelik birde büyük ortak ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

7. birgünde endeksden ayrılda gel görende bucımbank sanacak..?
    sonuçta endeks düşerken banka hissesi gibi..
    ............endeks yükselirken oturan inatçı eşşek gibisin..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Yolum Kestel tarafina düştü.
    Baktım etraf ağaç dolu. Çimento değil de çikolata fabrikası mübarek. Buna rağmen ÇED'e engel koyanlar var.

Yahu ne işimiz var çimento satmakta? Milletin kahramanı biz miyiz ?
    Yapsak çimentoları apartman, güzel güzel siteler.
    Yanlış mı bea....!
    [emoji41]
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

Sayfa 371/813 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •