Sayın Hasanoğlan mühendislik matematiğinde kısıtlar vardır.Buradan bakınca durum sanki formüle İ.T faktörünü eklenmemiş gibi görünüyor.Burada bulunan herkes kesinlikle senin haklı çıkmanı çok ister.
Bende olsam mesela benimde İ.T nın at koşturduğu bir çimento şirketim olsa bende onun yaptığı gibi onun ortaklarına mesela : hisse başı 10 tl teklif ederdim.Öyle ya dişe diş kana kan.Sonra olur ya biri satarsa burada imtiyazda yok.O Yk da oturunca ne olur biliyormusunuz İ.t nin hali.Sesli düşündüm.
% 5 pay a neye uğradığını şaşırır.Almayacak olsam bile böyle bir niyet çıtlatırım ortalığa bu bile İ.T ye 3,5 attırır.Artık sektörde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Salladın ama yıkamadın.Onlar sallarsa ne olur bilinmez.Foncularla onunla bununla ruhunu paraya satmışlar ile piyasada illegal cirit atmaya benzemez bazı işler.
Bu hissede İ.T çoktan zorunlu çağrı yapmasını gerektirecek paya sahiptir.Spk ayakta uyumaya ya da görüp görmezden gelmeye devam etsin.Ama işte Türkiye eski Türkiye değil bir şikayet oluverir bir inceleme dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan da olmak var...
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri