Sayfa 370/813 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
Arama sonucu : 6497 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

  1.  Alıntı Originally Posted by Derman baba Yazıyı Oku
    Yıllarca kağıdı baskıla topla, şirketten temettü al, temettü oranı yıllık banka faizinden yüksek olsun,temettü parası ile de hisseyi al, hissenin iştirakleri altın yumurtlasın buz dağı misali , adamlara kızmamak lazım güzel iş..

    Yalnız her güzel şeyin bir sonu olur..
    Şu meşhur İspanyol dizisinden daha büyük tarihi bir soygun cereyan ediyor buralarda ama malesef herşey resmî İT ırza geçiyor geçerkende iz bırakmıyor. Sadece inlemelerimiz kalıyor evrene. Amma velakin allah burda bloke ettiğim parayı kendisi değil çocukları mefta olana kadar çözmeyi nasip etmesin. Yoksa kendisi kendince doğru olanı yapıyor ve kendisini alkışlıyorum sadece tipini sevmiyorum maymunun ...,keşke böyle dirayetli milleti kendince düdükleyen sihirbaz bir dedem olsaydı ki dedem rahmetli yakışıklı bir adamdı. Hepimizi düzse kimse laf etmez yeridir derdi .

  2. Oyak yatırım emeklilik yatırım fonuna mal alırken ak yatırım yatırım fonlarının malını satıyor.şimdi de mallar fonlar arasında değişiyor.

  3.  Alıntı Originally Posted by Hasanoğlan Yazıyı Oku
    Oyak yatırım emeklilik yatırım fonuna mal alırken ak yatırım yatırım fonlarının malını satıyor.şimdi de mallar fonlar arasında değişiyor.
    Ahh deli oğlan.. Hasanoğlan -biz diyoruz resim başka sen diyosun Ayşe teyze 1 şişe süt aldı melek teyze 1 şişe sütü Fatma teyzeye sattı. Hesapla hesapla say abaküs lazımsa göndereyim. Uyan Hasanoğlan uyan kim takar Yalova kaymakamını ?

  4. Benim demek istediğim adam fon yöneticilerinide yönetiyor.yani teşkilat sağlam.bugün 3000 lot aynı mal tahtada 10 kere el değiştirdi.gedik -tacirler arasında.hesabı kitabı abaküs olmadan da yaparım.aynı gün bir fondan başka fona geçen mal tuhaf ıma gitti paylaşayım dedim.

  5. HESAP KONUSUNDA BİR ŞEY DAHA PAYLAŞAYIM.
    Yabancı paranın ORTALAMA DÖVİZSEPETİ %1
    değer kazanması 1.198.586 TL KAR YAZAR.YANİ KABACA YARINKİ KAPANIŞLARLA DÖVİVİN % 30 YUKARIDA OLDUĞU GÖZÖNÜNE ALINDIĞINDA 36 MİLYON TL KAMBİYO KARI OLUŞACAKTIR.

    RODA NIN YATIRIMLARINI DÖVİZ OLARAK YAPTIĞINDA RODA ÖZELİNDE OLUŞACAK KAMBİYO ZARARI DA BUNA DAHİLDİR.RODA FAALİYETLERİNDEN KAR ETMESİNE RAĞMEN KUR ZARARI YÜZÜNDEN GEÇEN ÇEYREK ZARAR ETMİŞTİR.
    ÇEMTAŞ TAN HESAPLAMALARIMA GÖRE 9 AYLKIK KAR MİNUMUM 160 MİLYON TL
    RODADAN BEKLENTİM GENE KUR KAYNAKLI 6 MİLYON ZARAR.
    BURSA ÇİMENTO İKİ ÇEYREK 25 MİLYON KAR ETTİ ÜÇÜNCÜ ÇEYREK 10 MİLYON KAR BEKLİYORUM.
    BURSA BETON HİÇ KAR ETMESE BİLE İDDİA EDİYORUM BUCİM TÜM ZAMANLARIN EN İYİ 9 AYLIK BİLANÇOSUNU AÇIKLAYACAK.

    SAYIN WHİNİNGMAN ŞAHSEN BEN HESABINI YAPMADIĞIM HİÇ BİR YATIRIM YAPMAM.TAVSİYE ,DUYUM LA FALAN İŞİM OLMAZ.BEN NE SATIN ALDIĞIMI NEREDEN SATILABİLECEĞİMİDE GAYET İYİ BİLİYORUM. SAYGILAR

  6. Sayın Hasanoğlan mühendislik matematiğinde kısıtlar vardır.Buradan bakınca durum sanki formüle İ.T faktörünü eklenmemiş gibi görünüyor.Burada bulunan herkes kesinlikle senin haklı çıkmanı çok ister.

    Bende olsam mesela benimde İ.T nın at koşturduğu bir çimento şirketim olsa bende onun yaptığı gibi onun ortaklarına mesela : hisse başı 10 tl teklif ederdim.Öyle ya dişe diş kana kan.Sonra olur ya biri satarsa burada imtiyazda yok.O Yk da oturunca ne olur biliyormusunuz İ.t nin hali.Sesli düşündüm.


    % 5 pay a neye uğradığını şaşırır.Almayacak olsam bile böyle bir niyet çıtlatırım ortalığa bu bile İ.T ye 3,5 attırır.Artık sektörde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Salladın ama yıkamadın.Onlar sallarsa ne olur bilinmez.Foncularla onunla bununla ruhunu paraya satmışlar ile piyasada illegal cirit atmaya benzemez bazı işler.

    Bu hissede İ.T çoktan zorunlu çağrı yapmasını gerektirecek paya sahiptir.Spk ayakta uyumaya ya da görüp görmezden gelmeye devam etsin.Ama işte Türkiye eski Türkiye değil bir şikayet oluverir bir inceleme dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan da olmak var...
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

  7. #2959
    İTarman ile davalık olacağız bu gidişle...elimde Ekim sonuna kadar olan işleri toplayayım boşa çıkınca sermaye piyasası zararlıları ile etkin zirai mücadele başlatacağım. Burada üzerinde durulacak iki konu var: Piyasada yapay fiyat oluşumu ile dolaylı kontrol edilen hesaplar üzerinden hisse toplama (kesinlikle bunun var olduğuna inanıyorum) ve şişirilmiş yönetim reklam huzur hakkı giderleri vs. üzerinden (bakmadım bakacağım) haksız kazanç. Bunlar ile ilgili elinizde olan bilgi veri ne varsa bana iletirseniz vakit kazanırız. Not: Ben bu hisse kadar açık yapılan bir fiyat manipülasyonu görmedim.
    . Uğraşmaya karar verdim.
    Son düzenleme : ayay0606; 28-09-2018 saat: 16:19.

  8.  Alıntı Originally Posted by ayay0606 Yazıyı Oku
    İTarman ile davalık olacağız bu gidişle...elimde Ekim sonuna kadar olan işleri toplayayım boşa çıkınca sermaye piyasası zararlıları ile etkin zirai mücadele başlatacağım. Burada üzerinde durulacak iki konu var: Piyasada yapay fiyat oluşumu ile dolaylı kontrol edilen hesaplar üzerinden hisse toplama (kesinlikle bunun var olduğuna inanıyorum) ve şişirilmiş yönetim reklam huzur hakkı giderleri vs. üzerinden (bakmadım bakacağım) haksız kazanç. Bunlar ile ilgili elinizde olan bilgi veri ne varsa bana iletirseniz vakit kazanırız. Not: Ben bu hisse kadar açık yapılan bir fiyat manipülasyonu görmedim.
    . Uğraşmaya karar verdim.
    Bu işler bu ortamda olmaz 1. 2 adam köşe başı tutmus ..... geçmez

Sayfa 370/813 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •