Sayýn Hasanoðlan mühendislik matematiðinde kýsýtlar vardýr.Buradan bakýnca durum sanki formüle Ý.T faktörünü eklenmemiþ gibi görünüyor.Burada bulunan herkes kesinlikle senin haklý çýkmaný çok ister.
Bende olsam mesela benimde Ý.T nýn at koþturduðu bir çimento þirketim olsa bende onun yaptýðý gibi onun ortaklarýna mesela : hisse baþý 10 tl teklif ederdim.Öyle ya diþe diþ kana kan.Sonra olur ya biri satarsa burada imtiyazda yok.O Yk da oturunca ne olur biliyormusunuz Ý.t nin hali.Sesli düþündüm.
% 5 pay a neye uðradýðýný þaþýrýr.Almayacak olsam bile böyle bir niyet çýtlatýrým ortalýða bu bile Ý.T ye 3,5 attýrýr.Artýk sektörde hiçbir þey eskisi gibi olmayacak.Salladýn ama yýkamadýn.Onlar sallarsa ne olur bilinmez.Foncularla onunla bununla ruhunu paraya satmýþlar ile piyasada illegal cirit atmaya benzemez bazý iþler.
Bu hissede Ý.T çoktan zorunlu çaðrý yapmasýný gerektirecek paya sahiptir.Spk ayakta uyumaya ya da görüp görmezden gelmeye devam etsin.Ama iþte Türkiye eski Türkiye deðil bir þikayet oluverir bir inceleme dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan da olmak var...
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri