Sayfa 371/548 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    1,35074 X 4,135 = 5,58 çağrı fiyatına ulaştık. Takla atsın bakalım nekadar atacak. 1 lot mal alamaz benden 5.50 nin altından.
    5.50 altına verilmez zaten...Daha temettü ve çağrı sonrası fiyat hareketleriyle daha çok konuşuruz biz buralarda...

2. Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

3.  Alıntı Originally Posted by buhara Yazıyı Oku
    5.50 altına verilmez zaten...Daha temettü ve çağrı sonrası fiyat hareketleriyle daha çok konuşuruz biz buralarda...
    Temettü inanılmaz bir bonus olacak. Toplansın artık yönetim kurulu yarın verilecektir diye bir açıklama göndersin bekliyoruz. Aydın Doğan yıllarca bedduasını aldı küçük yatırımcının gider ayak bir güzellik yapsa fena mı olur.

4.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Temettü inanılmaz bir bonus olacak. Toplansın artık yönetim kurulu yarın verilecektir diye bir açıklama göndersin bekliyoruz. Aydın Doğan yıllarca bedduasını aldı küçük yatırımcının gider ayak bir güzellik yapsa fena mı olur.
    vin vin diyosunuz yani

bencede vin vin vin
    YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ

Endeks batmış çıkmış umurunda mı ? Usd arttıkça çağrı fiyatı da artyor daha ne olsun... yaslan arkana izle der gibi..

6.  Alıntı Originally Posted by buhara Yazıyı Oku
    Şişti denemez banvt 12 lerden çağrı yaptı 30 u gördü çağrıdan sonra...

banvitin çağrı fiyatı 12 liramıydı

7.  Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Diğer kısmının bu denli kalabalık olması da pek güzel olmasa gerek...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8. Satıcılarında diğeri kalabalık satanlarda dün tavandan alanlar
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

Sayfa 371/548 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •