SPK benim nazarımda güvensiz bir kurum güvenirliği tartışılır art niyet ararım (( uygulamaları zaten ortada
SPK benim nazarımda güvensiz bir kurum güvenirliği tartışılır art niyet ararım (( uygulamaları zaten ortada
anlamadığım.. SPK'ya başvuru tarihimiz 20.05.2020, üzerinden 2,5 ay geçti..
bu ONAY tıbbi tahlil gibi bişey mi ki bu kadar sürüyor.. mesele belli, başvurunun sayfa sayısı belli, şirket LÖK gibi orda..
Bizim elimize herhangi bir devlet kurumundan bir bilgi talebi olduğu zaman, gece gündüz çok kısa sürede tamamlayıp sunuyoruz,
Ki başvuruda bütün bilgiler, koCA KURUL'un, ellerinde, bu kadar niye uzatırlar inanın anlamıyorum
Tek fiyatsa tek çıkış var..
tavandan ya da tavana yakın yerden al-sat yapmaktır. Kimseye alma yada satma diyen yok..
satacaksan TAVAN VEYA TAVANA YAKIN VER.. yahu zarar etmeyeceksin bu kadar basit..
Deniz Yatırım
sadece 13:55 seansından tam tamına 1422 TL den 200 adet aldı..
Borsa şu an 1.93 artıda konya ege karton tavan kapamak üzere baz ihtimal olsada bu akşam artıya dönebiliriz akabinde bülten açıklaması bu akşam olabilir es kaza bülten yayınlanmaz ise salı günü kesinlikle açıklanır hayırlısı ile
Gökays bey evet orda her çeşit uçan kaçan mevcut haklısınız ama sizin dediğiniz bizim de beklediğimiz rüçhan serüveni kısmet diyelim. İyi akşamlar iyi hafta sonları dilerim tüm hissedarlara
Burası kent forumu herkesten özür dileyerek bir örneklem yazmak istedim. Güncel rüçhan tahtası atlasr var bugün 0,50 ila 0,94 arası haraket etti 0,85 kapattı. Herkese iyi akşamlar iyi tatiller.
Yer İmleri