Sayfa 372/412 İlkİlk ... 272322362370371372373374382 ... SonSon
Arama sonucu : 3293 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1. 4.75 TL düşmesini beklemek borsa değerinin 150 milyon dolara inmesi demek.
    Avrupa liginde dört nala giden, lig şampiyonluğunu neredeyse garantiliyecek ve klübe en az 300-400 milyon dolar net gelir getirecek bir florya proje ihalesi her an yapılacak bir süreçte tahtacıda dut varsa indirsin bakalım.

Ama bu Kassaray klubüdür. Yinede Onlardan her şey beklenir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,383
    TH'ya duyurulur,ahanda senin dediğini tuttum,6.50 üstü fırsat dedim buya %50 çoğunu boşalttım,artık 4.75 beklentisine girdim,bjk uçuşa devam ediyor ondada %75 boşalttım senin korku söylemin neticesinde %15 kazançlan,ha birde 4.30-4.70 arası tradelerde vardı dimi ya

3. Benim param kıymetli. Bedelli öncesi 4.75 in altına inerse ki bölünmüş fiyat bazında 1.75 ediyor almayı düşünürüm, aksi taktirde GSRAY ın yolu açık olsun, isterse tavan üstüne tavan çeksin ben yokum. Kararı ben veririm, alım kriterlerimden taviz vermek yok. Borsada kağıt mı kalmadı, para bende, hangisi işime gelirse onu alırım.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

4. Du bakalım daha bedellide yolun başındayız. Her hisse sahibi hisse başına 4 TL verecek. 6 küsür lirada olan bir hisse için 4 TL bedeli ödemek onlar sorun değil ise ne ala, demek ki paraları bol. İşte GSRAY lı olmak böyle bir şey.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

5. Şirket zarar etme odaklı bir şirket. Kasada para bitince bedelliye gidiyorlar hem de öyle ara sıra değil zırt pırt gidiyorlar, az buz değil kallavi oranda para talep ediyorlar. Bunun yükünü de borsadaki yatırımcılar çekiyor. 6 küsür lirada olan hisse için 4 TL bedel talep etmek nedir ya? Ama millet paşa paşa ödüyor kimsenin gıkı çıkmıyor. Hiç bir içsel değeri olmayan kağıtları uçacak kaçacak ayağına alıyorlar. Ne güzel tezgah kurmuş adamlar. Harca gitsin, para bitti mi bedelli yap, kuzular ödesin. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir iş planı yok.

6. Hisse sayısı 5.4 milyar lota çıkacak, halka açık kısım ise 2 milyar 160 milyon lot olacak. Sulanma oranı çok yüksek. Bu hissede olanlara Allah sabır versin ne diyeyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,078
     Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    4.75 TL düşmesini beklemek borsa değerinin 150 milyon dolara inmesi demek.
    Avrupa liginde dört nala giden, lig şampiyonluğunu neredeyse garantiliyecek ve klübe en az 300-400 milyon dolar net gelir getirecek bir florya proje ihalesi her an yapılacak bir süreçte tahtacıda dut varsa indirsin bakalım.

Ama bu Kassaray klubüdür. Yinede Onlardan her şey beklenir.
    THE bu para kimin kasaya girer..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

8. Şirket tüzüğünü değiştirip her yıl düzenli olarak bedelli sermaye artırımı yapsın, işi otomatiğe bağlasın. Yatırımcılar zaten kuzu, öde diyorsun adamlar gık demeden ödüyor. Şirketi finanse etmenin en pratik, en güzel ve de sıfır maliyetli yolu işte. Dünyanın başka hiç bir ülkesinde böyle bir yol izleyemezsin, 1 bedelli yaparsın 2 bedelli yaparsın üçüncüde millet yürü git lan benden başka keriz mi yok der şapa oturursun. Ama burada 80 kere bedelli yap yine tepki gelmez, millet alışmış bu tür şirketleri cebinden finanse etmeye.

Sayfa 372/412 İlkİlk ... 272322362370371372373374382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •