Sayfa 372/531 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Türkiye ile Mısır arasında 8 yıl sonra sıcak rüzgarlar esiyor. Son dakika haberine göre Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal ve beraberindeki heyet, resmi temaslarda bulunmak üzere Mısır'ın başkenti Kahire'ye geldi. Önal, Mısırlı mevkidaşı Hamdi Sanad Loza ile heyetler arası görüşme gerçekleştirdi.

diğer taraftan suud ile ikili ilişkiler geliştiriliyor. ortada kalacak olan 2B ler ya doğru yola girecek yada uşaklığa devam edip müslüman coğrafyasında yanlız kalacak. Büyük adımlar atılıyorda, gören gözlere....

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    nasıl ya???? aksa ve 12.50 mi? ne yaptınız yahu borsamı çökecek? toprağım aksada 17 yi hacimli geçirirlerse yeni zirve olası görünüyor.
    az biraz itele şunu toprağım. 17,70 - 18,60 gelecek. sonrası zaten karanlık tüneller.

GEDZA Konsolide 2021/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 12110041
    sermayesinden fazla kar gelmiş 3 ayda.

Son dakika haberi... TOGG, çeşitli sosyal medya mecralarında TOGG'un hisse senetlerini sattığını iddia eden sahte yatırım fırsatı duyurularına karşı uyarıda bulundu. TOGG'dan yapılan yazılı açıklamada, "Çeşitli sosyal medya platformlarında çıkan ve özellikle yurt dışında yaşayan yurttaşlarımızı hedefleyen 'yatırım fırsatı' duyurularının gerçekliği bulunmayıp, TOGG ile herhangi bir bağlantısı yoktur, tamamen dolandırıcılık amacı taşımaktadır. TOGG hakkındaki tüm gelişmeleri lütfen sadece internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip ediniz." ifadeleri kullanıldı.

Borsa İstanbul, BIST KOBİ Sanayi Endeksi'nde 13 hissede değişikliğe gitme kararı aldı.

BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamaya göre, söz konusu endekste, 1 Haziran 2021 - 31 Mayıs 2022 döneminde 7 hisse alınırken 6 hisse çıkarılacak.

1 Haziran'dan itibaren BIST KOBİ Sanayi Endeksi'nde yapılacak değişikliler şu şekilde:

ENDEKSE ALINACAK PAYLAR

1) Bayrak Taban Sanayi (#BAYRK)

2) Bilici Yatırım (#BLCYT)

3) Dagi Giyim (#DAGI)

4) Dinamik Isı Makina Yalıtım (#DNISI)

5) Fade Gıda (#FADE)

6) Frigo Pak Gıda (#FRIGO)

7) Selçuk Gıda (#SELGD)

ENDEKSTEN ÇIKARILACAK PAYLAR

1) Bosh Fren Sistemkeri (#BFREN)

2) Bantaş Ambalaj (#BNTAS)

3) Formet Çelik Kapı Sanayi (#FORMT)

4) Mega Polietilen (#MEGAP)

5) RTA Laboratuvarları (#RTALB)

6) Say Yenilenebilir Enerji (#SAYAS)

Türkiye'den yılın ilk 4 ayında yaklaşık 1 milyar dolarlık savunma ve havacılık sanayi ürünü ihracatı yapılırken, satışlarda ilk sırayı 386,1 milyon dolarla ABD aldı. Söz konusu dönemde Azerbaycan'a 117,3 milyon dolar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne 90,3 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
    https://www.haberler.com/turk-savunm...115007-haberi/

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Kadir Gecemiz mübârek olsun...

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi 'nin hayrına erişmek nâsip olsun inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 372/531 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •