ben bu mevzuları hiç yazmak istemiyorum ama son bir şey yazayım.
bugün devlet bahçeli ittifakı bozup saf değiştirse, muhalefet doğru bir adayla yarın seçimi kazanır.
yani devlet bahçeli'yi hiç hafife almamak lazım, bugün türkiye'yi o yönetiyor.
ben bu mevzuları hiç yazmak istemiyorum ama son bir şey yazayım.
bugün devlet bahçeli ittifakı bozup saf değiştirse, muhalefet doğru bir adayla yarın seçimi kazanır.
yani devlet bahçeli'yi hiç hafife almamak lazım, bugün türkiye'yi o yönetiyor.
audentes Fortuna iuvat
COVİD bu defa çok pis ilerliyor..
2 gün içinde teyze kızı,kocası, kardeşim,kardeşimin 2 oğlu,sınıf arkadaşım...
Aklıma gelmeyen isimler...
https://twitter.com/RobinBrooksIIF/s...033785857?s=19
Yukari revizeler basladi
Muhteşem aşılama performansı tıkır tıkır mb bankası sayesinde
Bu güzel haftasonu çıktık gezdik eğlendik bu ülkede yaşamamın ayrıcalığını tattık
Başta Almanya olmak üzere tüm avrupa kapanmış halk ekonomik kriz yaşarken insanlar işsizlikten intihar ederken
Hamdolsun biz.....
Bugün yine ülkenin kanunları akp lilere ayrı vatandaşa ayrı uygulandı
Millet hastalık cenaze kaldıramazken akp linin birini lebalep cenazesi vardı
Ölüler arasında bile ayrımcılık yapılıyor
SPK'nın "Tam Kapanma" nedeniyle finansal raporları son gönderme tarihini bir ay uzatmasının ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören şirket/bankalar için hesap dönemi 01.01-31.12.2021 olanların 2021 ilk çeyrek için yeni finansal raporları son ilan tarihleri yeniden belirlendi
Borsa şirketlerinin konsolide olmayan finansal raporlarını son gönderme tarihi 31 Mayıs, konsolide olanlar için ise 9 Haziran 2021 olacak. Bankalar için konsolide olmayan finansal raporların son gönderilme tarihi 17 Mayıs, konsolide olanlar için ise 14 Haziran olarak belirlendi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri