Sayfa 372/997 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: Viop XXXIII

ben bu mevzuları hiç yazmak istemiyorum ama son bir şey yazayım.

bugün devlet bahçeli ittifakı bozup saf değiştirse, muhalefet doğru bir adayla yarın seçimi kazanır.

yani devlet bahçeli'yi hiç hafife almamak lazım, bugün türkiye'yi o yönetiyor.
    audentes Fortuna iuvat

COVİD bu defa çok pis ilerliyor..
    2 gün içinde teyze kızı,kocası, kardeşim,kardeşimin 2 oğlu,sınıf arkadaşım...

Aklıma gelmeyen isimler...

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku

yalan tablosunda vakalar azalırken herkesin çevresinde artması rastlantı olsa gerek..?

4. Muhteşem aşılama performansı tıkır tıkır mb bankası sayesinde
    Bu güzel haftasonu çıktık gezdik eğlendik bu ülkede yaşamamın ayrıcalığını tattık
    Başta Almanya olmak üzere tüm avrupa kapanmış halk ekonomik kriz yaşarken insanlar işsizlikten intihar ederken
    Hamdolsun biz.....

Bugün yine ülkenin kanunları akp lilere ayrı vatandaşa ayrı uygulandı
    Millet hastalık cenaze kaldıramazken akp linin birini lebalep cenazesi vardı

Ölüler arasında bile ayrımcılık yapılıyor

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku

sizin çevrenizi bulmuştur yoksa rakamlar 3 gündür hızla düşüyor
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sizin çevrenizi bulmuştur yoksa rakamlar 3 gündür hızla düşüyor
    dün gece yan apartman balkonundan biri filyasyon ekibine ısrarla ıslık çalıyordu
    yanlış yere gittiniz bu apartmana gelecektiniz diye, filyasyon aracının şoförü
    yok yanlış değil aynı sokakta bir saat içinde 3 ayrı ihbar var, size sıra gelmesi biraz bulur diyordu..

SPK'nın "Tam Kapanma" nedeniyle finansal raporları son gönderme tarihini bir ay uzatmasının ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören şirket/bankalar için hesap dönemi 01.01-31.12.2021 olanların 2021 ilk çeyrek için yeni finansal raporları son ilan tarihleri yeniden belirlendi

Borsa şirketlerinin konsolide olmayan finansal raporlarını son gönderme tarihi 31 Mayıs, konsolide olanlar için ise 9 Haziran 2021 olacak. Bankalar için konsolide olmayan finansal raporların son gönderilme tarihi 17 Mayıs, konsolide olanlar için ise 14 Haziran olarak belirlendi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 372/997 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •