Sayfa 372/1003 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: Viop XLII

1. Bülten çıkmış.

Ben yazana kadar galiba TUPRS arttı.

https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2022&no=35

>>>>>
    MERKEZ Eskişehir Yolu 8.Km No:156 06530 ANKARA Tel: (312) 292 90 90 Faks312) 292 90 00 www.spk.gov.tr
    İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ Harbiye Mah. Askerocağı Cad. No:15 34367 Şişli İSTANBUL Tel: (212) 334 55 00 Faks: (212) 334 56 003

D. DİĞER BAŞVURU SONUÇLARI
    1. Koç Holding A.Ş. (Holding), Aygaz A.Ş. ve Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş.’nin (Tüpraş) 31.12.2021 tarihli finansal
    tabloları esas alınarak; Holding’in aktifinde kayıtlı bulunan Entek Elektrik Üretim A.Ş. (Entek) sermayesinin %49,62’sine denk gelen Entek paylarının iştirak modeliyle kısmi bölünme yoluyla, Aygaz A.Ş.’nin aktifinde kayıtlı Entek sermayesinin %49,62’ sine denk gelen Entek paylarının ortaklara pay devri modeliyle kısmi bölünme yoluyla Tüpraş’a devredilmesi ve Tüpraş tarafından bahsi geçen Entek paylarının devralınması suretiyle gerçekleştirilecek kısmi bölünme işlemine ilişkin ilgili şirketler tarafından hazırlanan duyuru metnine onay verilmesi ve bu işlem nedeniyle Aygaz A.Ş. esas sözleşmesinin “Sermaye” başlıklı 6’ncı maddesinde yapılacak değişikliklere ilişkin tadil metni ile Tüpraş esas sözleşmesinin “Sermaye” başlıklı 6’ncı maddesinin yanı sıra “Payların Devri ve Paylar Üzerinde İntifa Hakkı Tesisi” başlıklı 7’nci maddesinde yapılacak değişikliklere ilişkin tadil metnine Kurulumuzca uygun görüş verilmesi taleplerinin olumlu karşılanmasına, karar verilmiştir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bülten çıkmış.

Ben yazana kadar galiba TUPRS arttı.

https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2022&no=35

>>>>>
    MERKEZ Eskişehir Yolu 8.Km No:156 06530 ANKARA Tel: (312) 292 90 90 Faks312) 292 90 00 www.spk.gov.tr
    İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ Harbiye Mah. Askerocağı Cad. No:15 34367 Şişli İSTANBUL Tel: (212) 334 55 00 Faks: (212) 334 56 003

D. DİĞER BAŞVURU SONUÇLARI
    1. Koç Holding A.Ş. (Holding), Aygaz A.Ş. ve Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş.’nin (Tüpraş) 31.12.2021 tarihli finansal
    tabloları esas alınarak; Holding’in aktifinde kayıtlı bulunan Entek Elektrik Üretim A.Ş. (Entek) sermayesinin %49,62’sine denk gelen Entek paylarının iştirak modeliyle kısmi bölünme yoluyla, Aygaz A.Ş.’nin aktifinde kayıtlı Entek sermayesinin %49,62’ sine denk gelen Entek paylarının ortaklara pay devri modeliyle kısmi bölünme yoluyla Tüpraşâ€™a devredilmesi ve Tüpraş tarafından bahsi geçen Entek paylarının devralınması suretiyle gerçekleştirilecek kısmi bölünme işlemine ilişkin ilgili şirketler tarafından hazırlanan duyuru metnine onay verilmesi ve bu işlem nedeniyle Aygaz A.Ş. esas sözleşmesinin “Sermaye†başlıklı 6’ncı maddesinde yapılacak değişikliklere ilişkin tadil metni ile Tüpraş esas sözleşmesinin “Sermaye†başlıklı 6’ncı maddesinin yanı sıra “Payların Devri ve Paylar Üzerinde İntifa Hakkı Tesisi†başlıklı 7’nci maddesinde yapılacak değişikliklere ilişkin tadil metnine Kurulumuzca uygun görüş verilmesi taleplerinin olumlu karşılanmasına, karar verilmiştir.
    Abicim matriksi anında tarayıp bu tür haberlerde işlem yapan algolar var. Senin erken yazman bir şeyi değiştirmez yani, rahat ol

Ki bu haber zaten seans öncesi gelmişti, ki zaten başvurunun onayı şeklinde, fiyatlamaya etkisi de yok.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Dünya genelinde suç işleyenlerin %92 si erkeklerden oluşuyor. Erkek nüfusunun %20 sini 15-29 yaş arası erkekler oluşturmasına rağmen tüm işlenen suçların %50 si de bu yaş aralığındaki erkekler tarafından işleniyor. Yani genç erkek diğer yaş grubu erkeklerden tehlikelidir çıkarımını yapabiliriz. Peki ülkemize gelen afganistan, pakistan, suriyeli vb göçmenlerin yaş ve cinsiyet dağılımı nasıl acaba? Eminim 15-29 yaş arası erkekler oldukça fazladır.Ayrıca bu gelenlerin çoğu da kayıt altına alınmıyor. Ülkemize kontrolsüz şekilde suç işleme potansiyeli yüksek göçmen akını var.
    Bir ülkenin geleceği bu kadar karartılamazdı, ekonomi politikalarını geçtim, bu göçmen politikasına hiçbir zaman anlam veremedim. İktidar destekçilerinin bu göçmen konusunda tutarlı söyleyebilecekleri neler var merak ediyorum.
    gün gelince iç karışıklık için tutuluyor olabilir...

yoksa asalak sülük ordusunun kendi ülkesine faydası yok sana ne faydası olsun...

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Abicim matriksi anında tarayıp bu tür haberlerde işlem yapan algolar var. Senin erken yazman bir şeyi değiştirmez yani, rahat ol

Ki bu haber zaten seans öncesi gelmişti, ki zaten başvurunun onayı şeklinde, fiyatlamaya etkisi de yok.
    Dediğin doğru olabilir, ama bu sefer farklı bence.

Normalde bülten Perşembe akşamı oluyordu bu sefer erken çıkmış. Açılışta sorun olmamış sonra birileri satmış ardından başkası almış gibi.

Ufak şirketlerde etki eder de büyük şirketlerde bence birinin okuması lazım. Zaten bu haber daha önce geldiğinde TUPRS düşüp AYGAZ artmıştı.

5. Dolar mevduatı faizleri büyük bankalarda % 4-5, küçük bankalarda % 5-7 arasında

https://twitter.com/senolbabuscu/sta...23664075956225

şu halde resmi! datalar ne gösterir bilmem de KKM'den akın akın çıkış oluyordur vadesi dolanlardan...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Dolar mevduatı faizleri büyük bankalarda % 4-5, küçük bankalarda % 5-7 arasında

https://twitter.com/senolbabuscu/sta...23664075956225

şu halde resmi! datalar ne gösterir bilmem de KKM'den akın akın çıkış oluyordur vadesi dolanlardan...
    Şöyle bir faydası olabilir. Normalde bende dolar olsa bu dönemde yastık altında tutardım, o şekilde tutanlara gel gel yapıyor olabilirler.

7. adam nereye elini atsa bozuyor yahu...

Boris Johnson da yolcu olmuş...

8. sanayiciler BBHT'ye çıkıp birer ikişer ağlıyorlar bu son sıkılaşmaya karşı...

bayram sonrası bu kararların gevşetilip 20'lerin üstüne hızla fırlayacak bir dolar veya çakılan büyüme arasında bir tercih yapacaklar...

her ikisi de dolar bazlı endeksin düşüşünü devam ettirir... o yüzden en temizi hala dolar long endeks short pair trade gibi duruyor....

Sayfa 372/1003 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •