Sayfa 372/414 İlkİlk ... 272322362370371372373374382 ... SonSon
Arama sonucu : 3309 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,342
    Fındıkta yanık tehlikesi olduğundan fiatı 130 cıvarından 180 oldu birden,önceden kurt falan filan dediler fındığın fiatını güm diye aşağı çektiler,millette sağlam fındığını kurtlu fiattan sattı,zaten normalde fındıkta zaten kurt vardı yani ağacında,bakımlı bahçelerde yoktur,bizde çok bakıyoruz,10 ton findik olsa 5 cıvarına bölünüyor adam başı sadece 2 ton vs,bu sene sadece fındıkta değil çoğu sebze meyvalarıda don vurdu,yani bu sene kıtlık devri,ekonomiyi hükümet kıtlık devrine sokmuştu,şimdide üretim kıtlığı

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    FB tuş 42700-GS 2 zor oluyor

Sportiflere yatırım bitmiş gibi,bir BJK var,R 0.16 önce 0.60 idi,4 kat bedelli açıklarsa olacağı odur,bunun bedellisi beni yaktığına göre hepsini yakmıştır,TS 0.90
    Ben kar etmeyen yerde olmam.

Bir kere bile Galatasaray bile almadım.

Bana kar eden şirket ve Logo hariç şirketine yönetim bağlamında %51 sahipli patronlara yatırım yaparım.

Kartonsan ve Olmıp 10 yıl taşıdım.

Sendeki Kent ede arada girdim çıktım.

Karton Bryat sonrası Egeen de uzuncu takılıyorum.YTD.

Temettüde vermeli şirketler.Kumar hisseler artı coinlerlede işim olmaz
    abd de fon almıştım tramp seçilince satım ve tam zamanında çakmışım.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,342
    Yalaka tetikçi medyacı olan Akşamın haberine göre,iMAMOĞLU sahte mesihmiş hapisten bu yolla mesaj veriyormuş

Diploma olayında,27 kişinin diploması iptal edilmiş yalan dolanlarlan,bunda yetinmeyen savcı toplam 47 kişiyi tekrar ifadeye çağırmış,vay ve savcılık makamı üniversiteden üstünmü ?savcı nereden mezun ?,yakında o savcılar benim hocamda sahteciydi derse hiç şaşırmam,

Kıbrıs olayları hakkında suç duyurusunda bulunuldumu acaba ?...

'Hal'den aldım 17.5 lira Şok’a geldim 65 lira
    Yıldız Holding’in Şok marketler zincirinde satılan ürünleri, bağlantılı aracı firma oyunları ile yüzde 200’ün üzerinde kar elde ettikten sonra tüketiciye ulaştırdığı iddia ediliyor. Örneğin 'Hal’de 17.5 lira olan elma yolda iki aracı değiştiriyor ve Şok Market’te 65 liralık etikete ulaşıyor

https://www.haberhurriyeti.com/haber...geldim-65-lira
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Yalan verilerle doğru sonuç alınamaz.İsteyen varmı TÜRKİYE'yi iyi yönetmek

'Görünce Aman Yarabbim Dedim' Emre Alkin TÜİK Merkez Bankası İlişkisinin Perde Arkasını Anlattı!
    https://www.youtube.com/watch?v=7jcyBAvS2Xc
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,342
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Yalaka tetikçi medyacı olan Akşamın haberine göre,iMAMOĞLU sahte mesihmiş hapisten bu yolla mesaj veriyormuş

Diploma olayında,27 kişinin diploması iptal edilmiş yalan dolanlarlan,bunda yetinmeyen savcı toplam 47 kişiyi tekrar ifadeye çağırmış,vay ve savcılık makamı üniversiteden üstünmü ?savcı nereden mezun ?,yakında o savcılar benim hocamda sahteciydi derse hiç şaşırmam,

Kıbrıs olayları hakkında suç duyurusunda bulunuldumu acaba ?...
    Buna ATV yalakasıda dahil olmuş,yine hala balya,balya paraları gösteriyor devamlı,zat ne diyor,bunlar varya,varya ekonomimizi batırdılar diyor,acaba ekonomiyi kim batırdı ?,şu anda sloganları bu,biz uçuyorduk buna CAHAPE engel oldu diyecekler...

KIBRIS davası ne oldu ?,yokmu bir TC cumhuriyet savcısı ?,savcı aranıyor araştırmak için...silivride adamın birine jandarma ekipleri kelepçe işkencesi yapmış,suçlunun sahipleri bunu silivri mahkemesine belirtiyor,kabul etmiyor,bunu yargıtaya taşıyorlar silivri hakimlerinide şikayet ediyorlar,yargıtay silivri hakimliğine restini çekiyor yetkilerini ellerinden alıyor,işkenceci jandarmalar hakkında idari soruşturma açılıyor ,vah ülkem vah ne hale getirdi zat ülkeyi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,342
    Karakollarda işkence, darp ve şiddet olayların suç duyuruları tavan yaptı son günlerde,bunlar emiri kimden alıyorlar ?,bunların güvendiği dağlar bunlarıda satar onu biliyorlarmı ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,342
    Son olayları şöyle yorumluyor Mehmet Uçum, Can Atalay vs tartışmasına son noktayı koydu,msn haberi o yayın organı onların yalakası,şöyle diyor biz anayasa ne demiş falan ne demiş ona bakmayız RTE ne derse ona bakarız,peki hak,hukuk,adalet ve demokrasi nerede o zaman bende bunu soruyorum ???

Sayfa 372/414 İlkİlk ... 272322362370371372373374382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •