Sayfa 373/1316 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 10527 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı :)

1.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    O da stop ben gidiyorum efendim esen kalın..
    Sintercim daha önce de bir kaç arkadaş sana yazdı ,stoplarını çok küçük aralıkta koyuyorsun böylece çabuk patlıyor bir de çok işlem yapıyorsun ..biraz slow trade i dene ...

Gerçi ben kendim de bu sene hep tersteyim çok akıl verecek durumda değilim ,dostane konuşuyoruz işte,sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

2. 154500 bugün şimdilik en yükseğini gördü
    Hayat hoş gerisi boş

3. Yok abi inancımız kalmamıştır moduna girdim hep yanlış hareket... Ellememek en iyisi ki elim de yok serçe parmakla geldim onun da bi parçası gitti . Muhtemelen Eylül de görüşürüz. Hakkari resmiyle...
    En dürüst başlığa selamlar sevgiler..

4. 154825 gördü şimdi 625 ..fdow kırmızı
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Yok abi inancımız kalmamıştır moduna girdim hep yanlış hareket... Ellememek en iyisi ki elim de yok serçe parmakla geldim onun da bi parçası gitti . Muhtemelen Eylül de görüşürüz. Hakkari resmiyle...
    En dürüst başlığa selamlar sevgiler..
    Selamlar sevgiler ..borsa senin hayat kaliteni düşürüyorsa uzak kalmanda fayda var ..ama bizlerden uzak kalma

Senin için hayırlısı neyse o olsun İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

6. SEVGİLİ SİNTER DAHA ÖNCE YAZDIM ,VOB KALDIRAÇLI BİR PİYASA OLDUĞU İÇİN 2düzgün harekete bakar hiç uzağa gitmiyelim daha 2 önceki işlem günü hem sen hem Zinedrimed nerdeyse en yüksekten şort oldunuz ..aynı gün değil de dün saat 17 civarında kapatıp bi de reverse olsaydınız 10000 point yani para ikiye katlanırdı sadece 2 iş gününde ..ve buna benzer olaylar ..
    Hayat hoş gerisi boş

7. Senkron çok önemli sürekli işlem yapılıyorsa...
    Eğer üst üste bir kaç yanlış pozisyon alınıyorsa sonrasında gelecek işlemin hatalı olma ihtimali çok daha yüksek , çünkü; öncekilerden gelen zararı da çıkarma adına hem hızlı hem riskli pozisyon alınmış oluyor...
    Ben kendi adıma bu durumlarda bir nefes alıp mola vererek doğru anı beklemeye çalışıyorum, bir daha ki işlem de sağlam yerden ve risksiz başlanırsa İnan çok daha kolay gelir gerisi...
    2 gündür bu volatilite de doğru yerden başlamadım diye bekliyorum ve dün akşam sadece kısa stoplu bir küçük işlem yaptım...
    Hala beklemedeyim../
    Kaybetmemek böyle günlerde en büyük kazanç ve ilerisi için güven...

8. Çok doğru sevgili Zinedrimed
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 373/1316 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •