Sayfa 373/1002 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Viop - XIII

Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Japon borsası 35 yıldır italyan borsası 20 yıldır aynı yerde...

Hani bizde ev alınca iki yılda ikiye katlamasina alışmıştık ama 5 yıldır yerinde sayıyor ya işte öyle bir durum...

Ben bu hükümet başta olduğu sürece burada umut görmüyorum.anca indi bindi şekilli doldur boşalt ortalar...
    +1......
    Tek adam sistemini bitirip, demokratik bir ülke olmadıkça, parlamenter sisteme geçmedikçe, ümmetçi zihniyetten kurtulmadıkça döviz bazında sürünüp dururuz.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Istedigi kadar basar. [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Basmasına basar, kısa vadede sahte bahar da yaşatabilir de sonuç tahmin edilenin çok üstünde kötü olur. İnsanların açlık ile tanışan oranı katlanarak artar. Ve bu berbat süreçten kurtulma süresi çok daha artar.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Günaydın ... bu korono denen zıkkım yeni mi başlıyor ... yoksa zirveden düşüşe mi geçti.... onu düşünüyorum ...

çine bakıyorsun ... zirveden aşağı geliyor

avrupa abd ye bakıyorsun ... zirveye doğru gidiyor...

sonuç olarak ... abd ve avrupada şu an zirvelerde 10 15 güne kadar ordada normale döner hayat diye düşünsem acaba doğru mu.. yanlış mı ?

şayet böyle ise ... borsa haberi önceden satın alır ... yani hafta başı mala girsem nasıl olur..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gün içerisinde sayı ve son duruma ilişkin güncellemeler yapacak.... mış
    DUHUL 2007...
    BİZİ BİLEN BİLİR....

5. Dostum günaydın. Kısa da yakalandın galiba. İnerken long squeeze, çıkarken short squeeze olacak tabi ki... Sen buna ne dersen de. Bu teknik bir hareket. Bizim kapanışımızdan sonra 1500 puan çıkan bir dow var, birde pazartesi üstüne 400-500 puan daha koyarsa ve bizde direkt 100.000 açarsak ve 103000 i görürsek kaç tane kısa pozisyonda kişi kalır... Short squeeze yaptılar demekle kısadaki arkadaşlar rahat uyuyamıyor dostum
     Alıntı Originally Posted by Darvas Yazıyı Oku
    Önce kaldırıp sonra basmalarında şaşıracak bir şey yok. Tamamen kitaba uygun hareket ediyor.

Amerikada dün kapanışa doğru yaşananlar büyük ihtimalle Short Squeeze. Biz de açığa satış yasak olduğu için bu tarz ralli mümkün değil maalesef.

Düzeltme sürecinin bittiğini söylemek için henü çok erken. Pazartesi Abd vadelilerini %5 aşağıda görürsek şaşırmayalım

6. 2 gün çok uzun...
    Geçen hafta da böyleydi... Pazartesi bir açıldı heryer darmadağın...
    Şimdi Dow’a bakıp 3-5 bin puan da yapabilir, hafta sonu olumsuz haber çıkarsa kırmızı da yakabilir...
    İlk kez bir akşam seansı Dow dan bağımsız hareket etti, yoksa 117 yakardı en azından...
    Ne olacağı belli değil, bu yüzden en başından beri dediğimiz gibi sermayeyi korumak en önemlis...
    Dönünce yukarıdan alırsın ama aklın rahat olur...
    Füze hikayesi sırasında yanılmıyorsam 116 falandı, oradan 153 yaptı... Farzet 125 de atladın trene...
    Bu sefer durum hakikaten farklı çünkü ekonomiler de inanılmaz sıkıntılar var, sadece siyasi-politik işler değil...
    Lütfen teminatın tamamıyla almayın, hatta 10% sini bile geçmeyin...
    Son 2 hafta yeterince ders verdi zaten adam...

7.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Dostum günaydın. Kısa da yakalandın galiba. İnerken long squeeze, çıkarken short squeeze olacak tabi ki... Sen buna ne dersen de. Bu teknik bir hareket. Bizim kapanışımızdan sonra 1500 puan çıkan bir dow var, birde pazartesi üstüne 400-500 puan daha koyarsa ve bizde direkt 100.000 açarsak ve 103000 i görürsek kaç tane kısa pozisyonda kişi kalır... Short squeeze yaptılar demekle kısadaki arkadaşlar rahat uyuyamıyor dostum
    Yazdıklarımı takip etseydin pozisyonum olmadığını görürdün. Hatta şu anda tavsiye ediyorum son mesajlarımı okumanı.

Borsada herşey mümkün. Ancak 2008 ve 2011 hareketlerine bakarsak, Amerikada düzeltme sürecinin aylarca sürmesi muhtemel. Ayı piyasası rallileri meşhurdur.

Bursan yükselmeye devam ederse benim için sorun değil çünkü dün olduğu gibi Day Trading fırsatlarından da az da olsa faydalanabiliyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Bu fedde ne kadar dolarlar var ?yarın alın 5 trilyon dolar daha diyebilir mi? 2008 den beri basbas paraları Leyla'ya modunda 3 ay sonra bir 5 daha bu hep böyle giderse ooo Dow 100k.[emoji1]
    Arkadaşlar birşeyi yanlış anlıyorsunuz, 5 trilyon dolar vermesi QE anlamına gelmiyor. Bu işlemler 1,3 aylık repo operasyonu olarak bilancoyu büyütmez... Yani bir quantity easing değil öğrenin artık şunu

LDN-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 373/1002 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •