Günaydın ... bu korono denen zıkkım yeni mi başlıyor ... yoksa zirveden düşüşe mi geçti.... onu düşünüyorum ...
çine bakıyorsun ... zirveden aşağı geliyor
avrupa abd ye bakıyorsun ... zirveye doğru gidiyor...
sonuç olarak ... abd ve avrupada şu an zirvelerde 10 15 güne kadar ordada normale döner hayat diye düşünsem acaba doğru mu.. yanlış mı ?
şayet böyle ise ... borsa haberi önceden satın alır ... yani hafta başı mala girsem nasıl olur..
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gün içerisinde sayı ve son duruma ilişkin güncellemeler yapacak.... mış
DUHUL 2007...
BİZİ BİLEN BİLİR....
Dostum günaydın. Kısa da yakalandın galiba. İnerken long squeeze, çıkarken short squeeze olacak tabi ki... Sen buna ne dersen de. Bu teknik bir hareket. Bizim kapanışımızdan sonra 1500 puan çıkan bir dow var, birde pazartesi üstüne 400-500 puan daha koyarsa ve bizde direkt 100.000 açarsak ve 103000 i görürsek kaç tane kısa pozisyonda kişi kalır... Short squeeze yaptılar demekle kısadaki arkadaşlar rahat uyuyamıyor dostum
2 gün çok uzun...
Geçen hafta da böyleydi... Pazartesi bir açıldı heryer darmadağın...
Şimdi Dow’a bakıp 3-5 bin puan da yapabilir, hafta sonu olumsuz haber çıkarsa kırmızı da yakabilir...
İlk kez bir akşam seansı Dow dan bağımsız hareket etti, yoksa 117 yakardı en azından...
Ne olacağı belli değil, bu yüzden en başından beri dediğimiz gibi sermayeyi korumak en önemlis...
Dönünce yukarıdan alırsın ama aklın rahat olur...
Füze hikayesi sırasında yanılmıyorsam 116 falandı, oradan 153 yaptı... Farzet 125 de atladın trene...
Bu sefer durum hakikaten farklı çünkü ekonomiler de inanılmaz sıkıntılar var, sadece siyasi-politik işler değil...
Lütfen teminatın tamamıyla almayın, hatta 10% sini bile geçmeyin...
Son 2 hafta yeterince ders verdi zaten adam...
Yazdıklarımı takip etseydin pozisyonum olmadığını görürdün. Hatta şu anda tavsiye ediyorum son mesajlarımı okumanı.
Borsada herşey mümkün. Ancak 2008 ve 2011 hareketlerine bakarsak, Amerikada düzeltme sürecinin aylarca sürmesi muhtemel. Ayı piyasası rallileri meşhurdur.
Bursan yükselmeye devam ederse benim için sorun değil çünkü dün olduğu gibi Day Trading fırsatlarından da az da olsa faydalanabiliyorum.
Yer İmleri