Originally Posted by Webster Sene kac ustadim??? tam bilemiyorum ama 2002 sanırım. sonra yeni etlik bağkur evleri ne geçtim sonra demet evler sonrada Antalya
Originally Posted by Webster Myfinans ustadim Forumun vebali sizde Bir kursu kuramadiniz Konusmami yapamadim Saat koyalım kursu için o saatte başlayasın üstadım. İçerden dışardan fena darbe yedik. Günün tek iyisi tte o da bizi kurtarmaz.
Kront dik duruyor, bakalım 33 leri gösterecekmi. Yoksa caktirmadan ele mi veriyor.
Originally Posted by regal1 tam bilemiyorum ama 2002 sanırım. sonra yeni etlik bağkur evleri ne geçtim sonra demet evler sonrada Antalya Bagkur bloklari hala luks Ben cocuktum vardi hala var Demet tirt Antalya beklesin beni
Originally Posted by paravarhuzurvar Saat koyalım kursu için o saatte başlayasın üstadım. İçerden dışardan fena darbe yedik. Günün tek iyisi tte o da bizi kurtarmaz. Myfinans gelsin de ustadim Ben bu foruma basladigimdan beri onsuz foruma seslenis hic yapmadim
Originally Posted by boschyatirim Kront dik duruyor, bakalım 33 leri gösterecekmi. Yoksa caktirmadan ele mi veriyor. Kro ne yapar bilmem ama o dikligi ben gecen ay gormustum
Originally Posted by blade MAC fonu günü -1.39% kapattı (BIST -1.09%) Öyleymiş üstat bilgi için teşekkür. iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Webster Bagkur bloklari hala luks Ben cocuktum vardi hala var Demet tirt Antalya beklesin beni nazım hikmetin yanındaki urankent
Forum Rules
Yer İmleri