Sayfa 373/813 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon
Arama sonucu : 6502 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    çamur içinde kaybetmek istedikleri degerli bir maden : İ.T bu altın,ı çamur içinde bıraktıgından renk olarakta görünmüyor biraz rahat bırakıp sarı,sı gözükse bak sen neler oluyor neler..
    devam etsin bakalım abi elbet büyük bir oyuncu o altını farkedicek. biz bu i.t çok büyütüyoruz, bize göre büyük olabilir ama ondan büyük biri gelir yıllarca millete çektirdiğinin aynını ona çektirir.
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

2.  Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    devam etsin bakalım abi elbet büyük bir oyuncu o altını farkedicek. biz bu i.t çok büyütüyoruz, bize göre büyük olabilir ama ondan büyük biri gelir yıllarca millete çektirdiğinin aynını ona çektirir.
    O dediğin bu hissede masal olur. Bu saatten sonra bu hisse ile Trump a bile pipsini öptürmeden devretmez çimento nun şeytanı bu şeytanı

valla kendi adima ITarman ile ayni cephedeyim. o baskilasin ben kademeli toplayayim. kozalaklardan bile hoşuma gidiyor hisse. cemtas payi ve limani olmasi tek basina yeter. kimde ne kadar hisse var onun önüne düşüyordur ama herkesin buna bir çözümü var ayni kendisinin yaptigi gibi😎 genel kurul da goruşmek uzere...huzurun kaçacak!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,549
     Alıntı Originally Posted by ayay0606 Yazıyı Oku
    valla kendi adima ITarman ile ayni cephedeyim. o baskilasin ben kademeli toplayayim. kozalaklardan bile hoşuma gidiyor hisse. cemtas payi ve limani olmasi tek basina yeter. kimde ne kadar hisse var onun önüne düşüyordur ama herkesin buna bir çözümü var ayni kendisinin yaptigi gibi[emoji41] genel kurul da goruşmek uzere...huzurun kaçacak!
    Demekki Bu seneki genel kurul çetin geçecek..ee geçmişte körler sağlarlar birini ağırlar gibi geçmekteydi.. bunlara sağlam bir ayar gerekli...[emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Demekki Bu seneki genel kurul çetin geçecek..ee geçmişte körler sağlarlar birini ağırlar gibi geçmekteydi.. bunlara sağlam bir ayar gerekli...[emoji4]
    İnan bana bir halt yapamazsınız, genelde çay yada kurabiye ikramı ile dönülür. Eğer moralleri bozuk ise sadece çay verirler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,549
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    İnan bana bir halt yapamazsınız, genelde çay yada kurabiye ikramı ile dönülür. Eğer moralleri bozuk ise sadece çay verirler
    Ben olayın farkındayım çay limonata sohbet var ama hisse için bekleyin sabır [emoji4] az kaldı fazla böyle gitmez..
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

😀😀🤣😁🤣 cay kek yeriz ustune muhalefet serhlerimizi koyar ve itarmani ibra etmez ve haklarimizi arariz siz merak etmeyin

8. ben zaten şerh koymuştum, sadece g.k. geç geldiğimizden bizim itirazlar ve konuşma hakkımız olamamıştı.

Sayfa 373/813 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •