Sayfa 374/1001 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Dimitris reel hayata bakarak gördüğüm biz burada (dostların affına sığınarak) bir avuç manyağız...

eskiden bende poşetleri çamaşır suyuna basıyordum,şimdi bir top temiz poşet aldım,dışarıdan aldıklarımı direk çöpe atıyorum,ama muhabbete gittiğim bir esnaf arkadaşın karşısında dükkan açan roman berber kardeşim bana acayip gıcık oluyor her gün maskeyle gezdiğim için,arkadaşın eşi dahil,sosyal mesafeyi koruma için gösterdiğim çaba bir muhabet konusu maalesef...
    Onlar ölüme meydan okuyan cesur yiğitler oluyor galiba, biz de pısırık ötlekler oluyoruz.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Koronadan cok organizasyon daginikligina, sinirlendim acikcasi.
    Dijitallesmeymis, randevuymus. Randevu aliyorsun, ama 2 saaten fazla bekliyorsun,
    Yemisim ben böyle dijitallesmeyi.
    Ama mesafe kurallarinida yemisim ayni zamanda,
    Ancak dedigini düsünmedimde degil. Yakinlarimda kim yapiyor bu isleri arastirmam gerek. Iki sene sonra böyle yaptirmam lazim, adam kafayi yer.
    GER'de servise birakiyorum (yeni otoda) onlar yapiyor. Bes yasindan sonra bir Türk tamircisi var ona birakiyorum, yapiyor.
    Beni evlatlık alıncaya kadar kendine dikkat et abi . ondan sonra gerek yok. Yani ben sana dikkat ederim yanlış anlama

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Beni evlatlık alıncaya kadar kendine dikkat et abi . ondan sonra gerek yok. Yani ben sana dikkat ederim yanlış anlama
    Bir önceki mesajinda yazmissin, yigit kategorisine giriyorum
    Saka, saka. Kuralciyimdir. Kurallara, sacma bulsam da, uymaya calisirim.
    Kayisilar ve eriklerde domuzlara gitti. Geldigimden beri en az 50kg erik ve kayisi attim domuzlara.

4. Bize atsaydınız ne de olsa domuz gibiyiz hepimiz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. SPK Bulten.

02.03.2020 tarihli Kurul Kararları ile getirilen açığa satış yasaklarına ilişkin olarak,

A) 01.07.2020 tarihinden itibaren, Borsa İstanbul A.Ş. tarafından ilan edilen BIST-30 Endeksinde yer alan pay piyasalarında kaldırılmasına,

B) BIST-30 Endeksi dışında kalan pay piyasalarında 28.02.2020 tarihli ve 02.03.2020 tarihli Kurul Kararları hükümleri çerçevesindeki uygulamanın devam etmesine,

https://spk.gov.tr/u/?u=fbb0a43f

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bir tane amca denk geldi bugün evladım herkes iade alıyor bana niye vermiyor bu alet dedi .

Amca hem beleş gidiyorsun hemde para mı verecekler diye bekliyorsun dedim tip tip suratıma baktı .

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Anladım evladım ben ve benim gibi yaşlıları sevmiyorsun...
    Alacağın olsun senin.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. Koronavirüs salgınıyla birlikte, imkanların kısıtlı olduğu ülkelerde genç hastalara öncelik verilmesi nedeniyle, yaşlıların tedaviye erişimde ayrımcılığa maruz kaldıkları belirtiliyor.

Guardian'ın haberine göre, salgın sürecinde yaşlılara yönelik kötü muamelede de büyük bir artış gözlemlendi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...rtirdi-1748506

8. Hazinen 2020 yılında net borçlanma hedefi 134,6 milyar tl iken hedef tutmamış sadece ilk 5 ayda borçlanma 162,8 milyar tl. olmuş.. vay anasın borçlanın bakalım borçlandıkça millet bindiriyorlar. Araç muayene ücreti otomobiller için 410 tl. olmuş ..

Sayfa 374/1001 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •