Tam millet sattım kurtuldum diyecek herif oyuna çekiyor.
Tam millet sattım kurtuldum diyecek herif oyuna çekiyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yabancı gelecek teorisini ALARKO nun tavan kapatması destekliyor.
Fakat, endekste hacim az.
Bence 4 yıl seçim yok fiyatlaması var.
Dünya hayatımızı ebedi hayatımız için zamanı belirlenmiş bir sınav yeri olarak bize ikram eden Mevlamız!
Geçici heveslerle, şeytan ve avanesinin süslediği tuzaklarla dolu olan hayat yolculuğumuzda* nefsimizin esiri olmaktan Sana sığınıyoruz!!Biz aciz kullarına sağlık sıhhat afiyetler içerisinde hayırlı huzurlu bereketli uzun ömürler nasip eyle.. Mübarek Kadir gecemiz hayırlara vesile olsun Hayırlı Cuma’lar..Hayırlı İftarlar..DUA İLE..
Geçen gün dünyada elektrik üretimi (genelde tüketime eşit oluyor) çeşitli ülkelerden örnek vermiştim.
Avrupa geriliyor, ABD, Kanada vs hafif artıyor, Arjantin bitik, Brezilya da canlanmaya çalışıyor.
Çin ve Hindistan çok canlı.
Sonuçta elektrik bir yerlerde kullanılıyor.
Türkiye'de iş yapılıyor ama para vatandaşın cebine girmiyor. Tam kapitalistlerin sevdiği ortam.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Hani bu faizlerle borsadan bı cacık olmazdı,üstüne bide bayram satışı bekleniyordu bugun, hustatlardan koro halinde ayni nakarati dinledik 10 gundur
Gönüllü olarak GAZZEYE giden tek doktorumuz...Bizzat olayın içinde.AKP ye oy vermemiştim.Bu konuşmalardan sonra vicdanım daha da rahatladı...
Gazze'den Türkiye'ye dönen gönüllü doktor Taner Kamacı, Gazzelilerin Türkiye'ye kırgınlığını anlattı:
"Neden yanımızda olmadılar? Neden en azından ticareti durdurmuyorlar? Bizi açlıktan öldürenlere neden meyve-sebze, çelik gönderiyorlar? Diye soruyorlar. Bunları çok duydum."
https://twitter.com/i/status/1776157579560833217
Tamamı burada
https://youtu.be/Fw993oOfRNI
Yer İmleri