Sayfa 374/815 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon
Arama sonucu : 6518 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. bir günde bir heycan bir hareket olsa ..
    hay senin gibi spek,in üzerine turp suyu sıkayım yada turp yede arasıra bir yellenip kaçırırsın seni zübük prens.
    Son düzenleme : sulzer; 08-10-2018 saat: 12:52.
    ZIR-DELİ Y.T.D

şerh koymanin tek basina bir onemi yok. suresi icinde dava da acmalisiniz. benim tahminimce burada pek bu isleri dava ile kovalayacak kadar elinde hissw olan yok!

3.  Alıntı Originally Posted by ayay0606 Yazıyı Oku
    şerh koymanin tek basina bir onemi yok. suresi icinde dava da acmalisiniz. benim tahminimce burada pek bu isleri dava ile kovalayacak kadar elinde hissw olan yok!
    dava açabilmek için elinde güçlü deliller olması gerekmiyormu..?
    yıl 2008 sana bir anımı anlatayım..konu VESTEL
    Einstein diye bir arkadaş vardı vestel 6.50 tl den 0.65 tl düşünce hisse üzerinde manipülasyon
    yapılıyor diye dava açmıştı..
    arkadaş haklı idi çünki patron spek ve onun avanileri bu işte anlaşmasalar hisse 0.65 tl düşmesi imkansız idi..
    fakat elde güçlü deliller olmayınca sonuç masrafları ödemekle kaldı..daha kötüsüde olabilirdi zorlu manevi ve ticari kariyerime iftira atıyor diye karşı bir dava bile açabilirdi,ki açmadı...?
    İtarman acaba bu konuyu hiç göz ardı etmişmidir..bundan önceki G.K ,da acaba neden üçüncü veya beşinci şahıslar ve y.k üyeleri alım veya satım yapabilirler diye karar aldırdılar..%5 geçmedigi sürece yüz kişide yüzdelik dilimler olsa ne olur hiçbirşey..
    zorluya sunu sormuştum bu vestelin hali ne diye kıssaca verilen cevap....ARZ ve TALEP meselesi..
    daha sonra dagıtmış oldugu malların fazlasıyla alabilmek için tahsisli sermaye artırımı yaptı 1.00 tl alaıcıyım dedi ve hisse 2 yıl içinde 8.50 tl ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

4. burdaki hedef ne dersen şayet beklentiler gerçekleşme izleri ortaya cıkarsa 25/30 tl
    İ.T istedigi kadar baskılasın oku ne kadar gerersen o kadar uzaga gidermiş...
    roda %50 150 milyon $...cemts bir adet hissesi 7... bucım bedava üçüde degersiz bir şirket bende bu şirketlere kuyrugundan yakalayıp azıcık ortak oldum..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Değerli arkadaşlar cahilliğime verin. Birkaç sorum olacak :
    Baskılamak nasıl bir şey?

Bu şirket halka açık bir şirket. 10 yıl once IT'nin % ? hissesi vardı ?
    Bugün çoğunluk onda mı ?

Güçlü bir gurup gelip hisse almaya başlasa IT kavga mı eder onlarla?

Sirket teknoloji yenilese, kapasite artırsa. Bu kâr oranlarında mı kalır karları?

Sorularıma cevap verecek birbilen abiler ariyorum... bea..!

6.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku

Bugün çoğunluk onda mı ?

Sirket teknoloji yenilese, kapasite artırsa. Bu kâr oranlarında mı kalır karları?

baskılamak:hisseyi degersizleştirmek veya degerinin altında işlem yapıp bu arada toplamak..
    İ.T tahminim %50 çok üzerinde hisseye sahip oldugunu düşünüyorum..görünürde ise tarman çimentoda dahil %45
    güçlü bir gurup ise ne kadar güçlü olduguna baglı mesala sabancı veya yabancı olursa dayanamaz..
    fab. yenileme için CED raporunu bekliyor..bu olursa kar olarak yansır.. zaten bursa bölgesinde çimentoda yok satıyor dışarıdan çimento geliyor inşatlara..üretimi kapasitesi artması lazım onun içinde büyümesi gerekiyor..satış konusunda sorun yok çünki ürettigi depoda kalmıyor..her halde yeterli cevabı bulmusunuzdur..
    şu bea kelimesini kullanmayın ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

teşekkürler sn.sulzer.

trakyanın/trakyalının bir güzelliği... bu "bea"... nasıl vazgeçsem... bea ..!
    [emoji4]

8.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku

Bugün çoğunluk onda mı ?

İT Oturma odasina dekor yapayim diye girmedi bu hisseye...tek amaci guclu bir grup degil, yabanciya satisi olarak dusunsek daha iyi olur. Neden kavga etsin adam ? 1 liraya mal ettigini 8-10 liraya satacak yoksa bu kadar ugrasi bosuna mi yapiyor. Suan zaten ortam gayet iyi olusuyor, yakindir İT elinde eurosu dolari olan bir hans/george bulacaktir. Bence, hans / george hali hazirda bunu zaten bulmuslardir da. Ancak, az daha beklesek tl nasil olsa eriyor, daha da ucuza aliriz diye kenarda bekliyorda olabilirler.

Sayfa 374/815 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •