Bay en başkanın borsa konusundaki olumlu açıklamalarından yola çıkarak bu seviyelere düşeceğimizi bilmemiz gerekirdi.
Bay en başkan ters indikatör olarak uzun süredir aslında devasa bir hizmet veriyor. Ne diyorsa tersini yap.
Bay en başkanın borsa konusundaki olumlu açıklamalarından yola çıkarak bu seviyelere düşeceğimizi bilmemiz gerekirdi.
Bay en başkan ters indikatör olarak uzun süredir aslında devasa bir hizmet veriyor. Ne diyorsa tersini yap.
SON DAKİKA | Türk-İş: "Bizim teklifimiz 29.583 TL'dir. Kabul ederlerse imzayı atarız, yoksa atmayız."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Batar Kayserili bu gidişle!!!
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Cevap geldi sorularıma.
Şubatta başlayan görüşmeler devam ediyormuş.sonuçlanınca kapta açıklıyacağız derler.
Diğer 3 sorumada cevap aldım lakin forumda yazmak için izin almadım.
Onlara ve bizlere kolay gelsin
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
merhabalar
serbest bölgelerdeki iç pazara satışlara dair kdv ve vergi muafiyeti kaldırıldı diye biliyorum ihracat için de aynı husus geçerli mi acaba...
Egeen reyiz ocak dışı kalmış. Açığa satış olmayacak.
Yer İmleri