bu tür düşüşlerden açıkçası memnun oluyorum. biraz daha düşse keşke demekten kendimi alamıyorum.
bu tür düşüşlerden açıkçası memnun oluyorum. biraz daha düşse keşke demekten kendimi alamıyorum.
Her düşüşte mal alabilecek nakit varsa süper o zaman ben hepsini 8.50 ortalama İLE gömdüm ondan hep gitsin istiyorum 🤣
Petrol fiyatlarida düşüyor. Bir sonraki bilançoda döviz dussede, hammadde fiyat etkeni için önemli tabi 3 aylik agirlikli ortalaması önemli ve hangi seviyelerde olacak. Bu dönem geçmiş dönem hammadde stoğundan kar yazarda stoğu eritip, düşmüş fiyatlardanda stok yaratirsa bir nevi stoklama da hedge yaratabilir. Tabi bu sabancı tahtacisi böyleyse finans yönetimi kimbilir nasıl. Ytd.
Spenc kafası siz bana bakmayın. Tavsiye değil yani..
Cidden BİST 100 de keşfedilmemiş potansiyeli fazla gördüğümden bu çalkantılı dönemde yurtiçi satışları Yok denecek kadar az olduğu ABD yatırımları olduğu İÇİN gömüldüm buraya sasa ya 1.80 iken gömüldüğüm gibi ama tek eksiği sahibi Sabancı 😅
Hocam ben maliyet soylemiyim tahtacıya ayıp olur. Yalnız şunu söyliyim birkaç yıl sonra eğer kalırsan maliyetin psikolojik desteği oluyor her temettü verişinde, verdiği kadar maliyetin de düşünce dolayısıyla yaptığın alimlardada bir denge unsuru bulabilirsen maliyeti de asagilarda koruma imkanı veriyor tıpkı kale gibi. Ytd.
KordSA'yı kedinin ciğeri seyrettiği gibi seyretsem de Sn Spenc ve Sn Poem'in yatırım tarzını beğeniyle takip ediyorum, Sn ASAP'ın da teknik analizlerinden birazcık öğrensem bana yeter![]()
Tabi bunu portföyü cesitlendirmek daha güzel oluyor farklı emtia ve sirketlerle. Yani diğer hisselerin durağan ve düzeltme zamanlarinda ya da temettü dagitimlarinda ek nakit yaratimiyla serpistirme şansı yaratmış olunuyor. Ya da kenara nakit atıp bekleme gibi. Ytd.
Yer İmleri