Sayfa 376/831 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. Ttrak ile degil

Malesef ttrak ile degil anadolu gurubu
    İtalyan firma ile yapacakmiş ama biraz sallama 7 tl lik elektirik ile elektirik süpürgesi bile 8 saat calismaz
     Alıntı Originally Posted by ahsen2 Yazıyı Oku
    Kim yapacak tabi ki, ttrak yapacak. CB Erdoğan'ın geçen gün Polatlı'da galoşlarla bindiği traktör New Holland idi. O gün elektrikliye de bindi, o da ttrak dan gelmiş.

SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Türkiye ... Elektrikli Traktörü yapar arkadaşlar , çünkü burada en önemli olan , para eden , büyük parça , akü bataryalarıdır, elektrikli otomobilleri biliyorsunuz , motor yok ama motorun ağırlığını , elektrik depolama bataryaları aldı ve bunlar çok pahalı ,,,
    Sözde , alttaki elektrikli traktörün seri üretimine 1 veya 1,5 yıl içersinde geçilecekmiş , ( ! )

Hayırlısı olur , inşallah ,, elin Amerikalısına , Avrupalısına muhtaç olmak yerine bu çok daha iyi ,,, bizim Dünyaya ihraç etmemiz daha nefis olur ,, F35 i görüyorsunuz , ,,, sürekli naz yapıyorlar ,,

3. Bir kaç gün önce Tarım yazarı Ali Ekber Yıldırım Twetter hesabında bu konuyu anlattı.Pilin fiyatı 50.000 $ Traktör fiyatı henüz belli değil.Orada da görüşümü yazdım.Şu anda Anadolu çiftçisi 35-40 yıllık traktörü kullanıyor.Alım güçleri olsa bu traktörleri değiştirirler.Sadece pili 50. 000 $ olan traktörü nasıl alacak.Kaç kişi alacak.Bir de bunlar nasıl nerede şarz edilecek ve 7 liralık şarzla 8 saat çalıştığı ne kadar gerçek.Ttrak dan daha önce gündemlerinde elektrikli traktör olmadığı,pilin çok pahalı olduğu yönünde bir açıklama yapıldı sanıyorum.
    O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

4. Ttrak gotun gotun geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Dipten iyi toparladı...33-34 bandının üstünde kaldıkça, benim içim rahat olacak

Bu arada tarımda teşvik adımları Eylül ün ana gündemlerinden biri olacak,

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Dipten iyi toparladı...33-34 bandının üstünde kaldıkça, benim içim rahat olacak

Bu arada tarımda teşvik adımları Eylül ün ana gündemlerinden biri olacak,
    Bu hisseyi üstten satıp bekleyeceksin. Öğrendik ama uygulayamadık o başka

7. Kucağa vermesinler. Bende Yok olanlar dikkat etsin ytd

8.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Bu hisseyi üstten satıp bekleyeceksin. Öğrendik ama uygulayamadık o başka

Ben uzun vadeciyim...ama çok temel bir değişiklik olmadıkça bir hisse %18 artınca, tüm hisselerle olmasa bile üçte biri, dörtte biri ile sat al yapmak mantıklı.

Sayfa 376/831 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •