Türkiye ... Elektrikli Traktörü yapar arkadaşlar , çünkü burada en önemli olan , para eden , büyük parça , akü bataryalarıdır, elektrikli otomobilleri biliyorsunuz , motor yok ama motorun ağırlığını , elektrik depolama bataryaları aldıve bunlar çok pahalı ,,,
Sözde , alttaki elektrikli traktörün seri üretimine 1 veya 1,5 yıl içersinde geçilecekmiş , ( ! )
Hayırlısı olur , inşallah ,, elin Amerikalısına , Avrupalısına muhtaç olmak yerine bu çok daha iyi ,,, bizim Dünyaya ihraç etmemiz daha nefis olur ,, F35 i görüyorsunuz , ,,, sürekli naz yapıyorlar ,,
![]()
Bir kaç gün önce Tarım yazarı Ali Ekber Yıldırım Twetter hesabında bu konuyu anlattı.Pilin fiyatı 50.000 $ Traktör fiyatı henüz belli değil.Orada da görüşümü yazdım.Şu anda Anadolu çiftçisi 35-40 yıllık traktörü kullanıyor.Alım güçleri olsa bu traktörleri değiştirirler.Sadece pili 50. 000 $ olan traktörü nasıl alacak.Kaç kişi alacak.Bir de bunlar nasıl nerede şarz edilecek ve 7 liralık şarzla 8 saat çalıştığı ne kadar gerçek.Ttrak dan daha önce gündemlerinde elektrikli traktör olmadığı,pilin çok pahalı olduğu yönünde bir açıklama yapıldı sanıyorum.
O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...
Ttrak gotun gotun geliyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dipten iyi toparladı...33-34 bandının üstünde kaldıkça, benim içim rahat olacak
Bu arada tarımda teşvik adımları Eylül ün ana gündemlerinden biri olacak,
Kucağa vermesinler. Bende Yok olanlar dikkat etsin ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri