Sayfa 376/981 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Viop LVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    EMLAK,olay sadece din olayı değil.MESELE,insan-vicdan meselesi.

UKRAYNA-RUS savaşında da aynı tepkiyi gösterdik.RUSLARIN,kesinlikle haksız ve zulum işlediğini ifade ettik.Onları evimizde-otellerde ağırladık.

Ama buradaki İNSANLIK DRAMI çok daha dehşet.İnsanlar yorum yaptıktan sonra AMA-FAKAT demeleri,önce söylediklerini siliyor.

Ne yapıyorsun desen:DUA ve MADDİ YARDIM(GAZZEYE) dışında elimden bir şey gelmiyor.

ve tepkiyi KINAMAK VE ZULMU DUYURMAKTAN başka yapacak bir şey yok..

Neyse dayı dönelim piyasaya...

israile çok pis gıcığım israil hakkında sabah söyledim kinimi..

ama ben bunu dinsel açıdan yapmıyorum ..

sırf masumları sivillleri ve çocukları öldürüğü için gıcığım çokpis gıcığım hemde.

katil katildir baba.. bitti. bunun dini olmaz.

yokdini lider yok bilmem ne.. kim atadı seni allah mı oraya.

yooo adamın liderlik canı çekmiş. olmuş..

aha gitti tonla masum çocuk..

allah varsa ne hesap vericen ona ?
    eee şehit oldu..

iyide kimin kararıyla. eylemiyle..emriyle.

yaa..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    .................................................. ..............
    Son düzenleme : ABKA; 31-07-2024 saat: 12:03.

4. valla ne hamas mış arkadaş ya. ülkenin birinci gündemi ekonomi olmalı. asgari ücret açlık sınırının altında, emekliler zaten çöpten artık toplayacak durumdalar. hukuk, eğitim, mülteci sorunlarına hiç girmiyorum bile.
    ama gündemimiz artık kaç gün hamas ve haniye olur kimbilir.
    Adam ama doğru ama yanlış inandığı yolda yürürken öldü, inanışına göre şehit olmuştur. İsrail zaten hepsini öldüreceğim diyor.
    bizim tüm gündemimiz niye tamamen bu konuya dönüyor anlamadım ya.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    iyidir iyi Allah herkese iyilik versin.

geçen vade otobüsü aldık.

bu vade palanene komple içinide döşesin , su depolarınıda halletsin, bana ek masraf bırakmasın.

benim vade bitimine 1 ay daha var.
    bu vade sonu pay vadeliler için endex için olanlar çift ayların son günü. :wink:
    Abi şu karavanı ağustosun 17 sine yetiştir de bi güney doğu türü yapam da gelem

6. Sayın Abka her gün ölmekten bir kez ölürüz iyi güzel de herkes öldükten sonra
    ki Israil'in istediği, ortada korunacak insan,toprak ta kalmıyor.
    30 kusur yıl once Filistin yanında İsrail'e karşı savaşan 2 68'li devrimci ağabey ile tanışmıştım.
    Bizimkiler devrimcileri daha büyük tehdit gördüğü için Bekaa'da İsrail ile ortak operasyon yapıyorlarmış.

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    valla ne hamas mış arkadaş ya. ülkenin birinci gündemi ekonomi olmalı. asgari ücret açlık sınırının altında, emekliler zaten çöpten artık toplayacak durumdalar. hukuk, eğitim, mülteci sorunlarına hiç girmiyorum bile.
    ama gündemimiz artık kaç gün hamas ve haniye olur kimbilir.
    Adam ama doğru ama yanlış inandığı yolda yürürken öldü, inanışına göre şehit olmuştur. İsrail zaten hepsini öldüreceğim diyor.
    bizim tüm gündemimiz niye tamamen bu konuya dönüyor anlamadım ya.
    Yazında cevabını veriyorsun zaten işaretlediğim bölge bunların konuşulmasını istemiyorlar yönetenler.
    bak israile geliriz dedik Askerliğini yapmamış kaçanlar bile adamlar izin verin israile gidelim demeye başladılarÇünkü sistem türbüncülükle yürüyor
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Sayın Abka her gün ölmekten bir kez ölürüz iyi güzel de herkes öldükten sonra
    ki Israil'in istediği, ortada korunacak insan,toprak ta kalmıyor.
    30 kusur yıl once Filistin yanında İsrail'e karşı savaşan 2 68'li devrimci ağabey ile tanışmıştım.
    Bizimkiler devrimcileri daha büyük tehdit gördüğü için Bekaa'da İsrail ile ortak operasyon yapıyorlarmış.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yazında cevabını veriyorsun zaten işaretlediğim bölge bunların konuşulmasını istemiyorlar yönetenler.
    bak israile geliriz dedik Askerliğini yapmamış adamlar izin verin israile gidelim demeye başladılarÇünkü sistem türbüncülükle yürüyor
    beğenmedikleri deniz gezmişler savaştı oralarda.

teeey...

kimseden de izin almadılar..

yalak değillerdi çünkü.

Sayfa 376/981 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •