Sayfa 377/417 İlkİlk ... 277327367375376377378379387 ... SonSon
Arama sonucu : 3329 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: MERKO - Merko Gıda

1. Köküne kadar buradayım tamamen kendi şahsi görüşüm. Lot fazlalığı hariç tek kötü haberi yok hissenin. Neden böyle anlamadım. Bir süre yatay seyredeceğiz sanırım. Bu kadar tavana normal mi? Evet normal

HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Rzgtl Yazıyı Oku
    Köküne kadar buradayım tamamen kendi şahsi görüşüm. Lot fazlalığı hariç tek kötü haberi yok hissenin. Neden böyle anlamadım. Bir süre yatay seyredeceğiz sanırım. Bu kadar tavana normal mi? Evet normal

HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynısı Carrefour da oldu 38 den geri döndü simdi 24-28 arası gidip geliyor onunda yakında yukarı yönlü kopacağını düşünüyorum.
    Bizi çok baskılıyorlar ortada toplam belki 5 milyon hisse dönüp dolaşıp birilerinin cebine giriyor. Ben hala diyorum 20₺ asagısı bölünme gerçekleşmez düsüncesindeyim. Hakkımızda hayırlısı ytd

3. investing forumu bitmiş

4. Arkadaşlar,

Bilgi almak isteyen kap açıklamalarına bakarsa daha iyi olur.
    Burada da bayağı bilgi paylaşımında bulundu herkes.

Kimseye tavsiyede bulunamayız,yasal da değil .

Şahsen, maliyet olarak çok ,çok iyi yerlerdeyim.
    bu yüzden düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendirme yönünde işlemler yapmaktayım.
    Herkese bol ,bereketli kazançlar olsun inşallah.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

5.  Alıntı Originally Posted by orcnylmzzz Yazıyı Oku
    Aynısı Carrefour da oldu 38 den geri döndü simdi 24-28 arası gidip geliyor onunda yakında yukarı yönlü kopacağını düşünüyorum.
    Bizi çok baskılıyorlar ortada toplam belki 5 milyon hisse dönüp dolaşıp birilerinin cebine giriyor. Ben hala diyorum 20₺ asagısı bölünme gerçekleşmez düsüncesindeyim. Hakkımızda hayırlısı ytd
    20 tl, den bölünme için düşük rakam değilmi

zorakipaşha

6. [QUOTE=Zirro;4854884]20 tl, den bölünme için düşük rakam değilmi
    Benim gözümden bakarsak 30-40 arası olması gereken ideal fiyat. Ama resmen baskıya boyun eğiyor kağıt bizim kymiz de sağolsun. Umarım buralar dip olup yarın dönüş yapar. Bugün 1.5 milyon el değiştirdi
    23.12 den 2 milyon alındı
    20.90 dan 1 milyon üzeri
    20 aşagısını saymıyorum bile ordan da tabandan kalktığımız gün olmuştu.
    Bunlar kendi fikirlerim tabi ki kesinlikle ytd. Bu saatten sonra alım için bakiyem de yok artık tamamıyla hissedeyim bana göre de yüklü var. Rüçhanı sonuna kadar beklerim.

7. Ceza aldırmak için ellerinden geleni yaptılar ky malını toplamak için ne hale getirdiler hissede aşırı panik var.

zorakipaşha

8. Tek fiyat bitene kadar, inmeli-çıkmalı,almalı-satmalı günler göreceğiz gibi duruyor.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

Sayfa 377/417 İlkİlk ... 277327367375376377378379387 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •