İsmail bey rakamlar göstermelik. Öylesine yazıldı. Yıllardır hamal gibi hisse taşıdım . Millet al sat yaptı maliyet düşürdü. Ben neden yapmayayım. Artık bakmak yok. Yeri ve zamanı gelince hem satacağım hem alacağım. Dün olduğu gibi. Kimse benim gibi düşünmek zorunda değil. Yatırım tavsiye değildir.
CİGERCİ cesur yazıların var fakat cevap vermekte pek cesur degılsınkorkma bizden sana zarar gelmez.
Arkadalar şu anda alim yapıp fiyatı artıranlar hissenin ederine göre almıyorlar.Bizim beklentimiz üzerine oynuyor alçaklar. Her zamanki gibi yaptılar.Yukselttiler ve yüksekten sat.aya başlayar.Halrn satışları bitmedi.Bu alçaklar her zaman bizim üzerimize oynuyorlar.Bunlara verilecek en iyi cevap bunlar hobi davranmak.Yani Cigercinin yaptığı gibi biraz yükselince ondalardan önce satmak.Cunku bunlar hisseyi taşımaya değil manipülasyona oynuyorlar.Mutlaka fiyatlar aşağılara gelecektir.Omlarin bu bombaları ellerinde patlatmak gerek.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn ciğerci bey günlük alım satımda garanti akbank aselsan vs daha mantıklı değil mi?
Burada da olur mu olur ama tahta hacimsiz malum, direkt tahtanın yapıcıları ile karşılaşmak elinizdeki malın uçup gitmesine sebeb olmaz mı?
Yine de hisse sahibi sizsiniz dilediğinizi yaparsınız.
COR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla ben at sinee gibi yapıştım, isterse 5 taban yapsın yada tavan satmayacağım... Al satı becerebilseydim başka olurdu, o konuda tırt ım, o yüzden ya herro ya merro inceldiği yerden kopar)) bi kaç sene beklemek lazım, öncelikle Allah sağlık sıhhat versin...
Yer İmleri