Sayfa 376/654 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon
Arama sonucu : 5225 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

  1. sıg bır hısse f/k degerı 2 katlamıs onu acık geleceğin parlak hisselerinden... yatırımları üretim odaklı tek kotu yanları ky dostu degiller. belkide ky open patronlar vardır o yuzden ky cı dgıller bılemezsın .. sebepsız dususler sebepsız yukselısler hersey bır beklentı ama su bır gercek cok yakında nükler bomba gıbı gıder... altındaki uranyum cok zengin 1x de olabılır 2x de kolay gele yatırım tavsıyesı degıldır. mantıksız dusunceler

  2. Spek çok yardım sever yahu ) almayan kalmasın diye uğraşıyo )

  3.  Alıntı Originally Posted by canalican Yazıyı Oku
    spek çok yardım sever yahu ) almayan kalmasın diye uğraşıyo )
    çok hoş bir bakış açınız var
    belki de öyledir veya
    öyle değildir

  4.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    çok hoş bir bakış açınız var
    belki de öyledir veya
    öyle değildir
    cigerci niye dönmedin senın gıbı bır ky yız bızde ama altın ederinde bilgilere sahip nese dönersen konusuruz

  5.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Evet eski nikiyle MANTIKLI yeni nikiyle TRADERİX kardeş
    dediklerin sonun kadar doğru aynen senin gibi düşünüyorum. ama ikimizin böyle düşünmesi yetmiyor. Bugün gördüğün gibi bilanço dönemi sona ermesine ve A grubuna geçmesine rağmen tavan bile olamayan bir hisseden bahsediyoruz.
    bir zamanlar babam senin yaptığın mesleği yapıyordu. o zamanlar ellerinde çek çek bavullarda dükkana kadar kimse sipariş almaya veya teslimine gelmiyordu. Onun için o zamanlar -belki şimdi de öyledir- babamın ve senin yaptığın işin merkezi olan Kapalıçarşı'ya gidiyorduk. Orada çok sevdiğim bir söz vardı: Söz, senetten üstündür. düşünebiliyor musunuz söz, matbu evraktan daha güçlü. şimdi öylemi bilmiyorum ama temelinde ne var dersen GÜVEN var. İşte bu hissede olmayan o. Nisan 2010'dan beri burada yaşamadığımız hayal kırıklığı yemediğimiz tokat kalmadı. Mesela Avrupalı 2 euroya aldı burada 1.23 tl ye düştü. Şimdi 2019 ikinci 3 aylık[Nisan-mayıs-haziran] cirosunu şahsım 80 ile 90 milyon bekliyorum. Ama 2019 ilk üç aylık gibi 50 milyon gelirse de şaşmam. alıştık bunlara. işte bundan dolayı senin gördüğünü ve benim de kabul ettiğimi başkaları inanmıyor.
    evet haklısın bu şirket krizde büyüyor
    evet haklısın bu şirket krizde yatırım yapıyor
    belki yeni binalar alır
    belki yeni makinalar alır [ama haber vermezler-keski makinaları gibi]
    belki iki fabrikayı tek fabrika yaparlar ve maliyet azalır.
    ama o muhasebecileri ve patronları varken şahsım adına bende güven dersen sıfır.
    ondan dolayı şahsım varlığımın sadece %40 ile bu hissedeyim.
    şimdi belki de birileri burada şirketin geleceğinin parlak olduğunu gördüler ve
    mal almak için kendilerini parçalıyorlar
    alıyor veriyor ama beklediği mal gelmiyor
    gelmez de çünkü
    elinde malı olanların maliyeti çok yüksek
    belki de piyasada birilerinin akıl yürüttüğü kadar çok mal yoktur
    yukarı çekerlerse bir miktar mal gelir diye tahmin ediyorum.
    patinaj yapmakla mal alınmaz.
    burada pek kimse kaldığına da inanmıyorum
    neyse ya bize ne
    yatırım filan tavsiyesi değil
    hayal gördüm sadece bu yazdıklarım doğru ve ciddi değil
    sakın inanıp da yatırım filan yapmayın
    uyurken kıçım açık kalmış rüya görmüşüm
    Sayın cigerci ilk çeyrek 53 gelmişken 80 90 milyon beklememeliyiz.beklentiyi cok yuksek tutmayalim.ama yuksek geljrse daha iyi.daha makul 60 65 ler iyidir.piyasada mal azdır ve potansiyel kimsenin görmediği kadar cotur.bunu yeni kağıda giren ky lar bilemez.ama büyük yatırımcılar farkındalık. İnşaallah iyi okur sabır etmek lazım.
    Yatırım tavsiyesi asla degildir

  6. İyi insanlar için iyi olsun

  7. Gunaydın arkadaşlar,

    2019 yılı 6 aylığı bitirmiş bulunuyoruz, firmamız spk denetimine tabi bilançomuzu hazırlamaya başlayacaktır.Hepimiz için hayırlısı olur ınşallah bu bılancoya çok onem verilecek .2018 yılı son çeyrek yaşanan ciro artışı ve fabrikadaki yenıden yapılanma ve ekstra edindiğimiz bilgiler ile 2019/3 aylık beklenti ister istemez daha yuksek tuttuk.

    Beklenen olmadı ama kötü bir 2019/3 aylıkta değildi, buyuk yatırımcı bir arkadaşımızda begenmedi biliyorsunuz burada yazdı zaten ben sattım diye ve çokca konuşuldu. Gayet normal begenmiyorsan satarsın, ama bizler yani ilerde bu firmanın sektöründe en iyi buyuyen firmalar arasına gireceği inancı ile bu satış bizler için fırsat oldu. Ucuz fıyattan alım yapabildik ve satabildik para kazandık, ama zaman kaybettik.

    3,61-TL ölü fiyatımızdan 1,5 ay olmadan endeksin üzerinde getiri ile toplarladık bunun sebepleri var sebepsiz yere olmadı bunu detaylarını zaman buldukça paylaşıp fikir alışverişi yapacağız.

    Kısa vadede bist ve özellikle garanti aşırı şişirildi, durdonunda endeks üzerinde getiri elde ettiğimizi düşünürsek kısa vadede dıkkat edilmesi gereken rakamlardayız.Daha oncede dediğim üzere durdo her fiyattan kazandıracak yatırmcısına uzun vadede sadece beklemesine ve sabretmesini bilenlere.

    Bir tivit ile ülke ekonomilerıne yön veren trump piskopatına dikkat etmekte fayda var aralar japonyada ki dengesiz hareketleri hoşuma gitmedi.

  8. Günaydın İsmail bey. Aynen sizin gibi düşünüyorum. Evet durdo çok şişti. Dün bir arkadaşın da yazdığı gibi 65 milyon ikinci üç aylık ciro gelirse durdo bu fiyatı haketmiyor. Uzun vadede iyi olacağına hiç şüphem yok. Dün yaşadığım bir olaydan dolayı bir miktar vermiştim. Artık bu tahtada alıp satmayı biraz işlem yapmayı düşünüyorum. 5.65 altı alırım diye düşünüyorum. 6.20 üstünde kapanış yapmadığı sürece bana bu hareket balon geliyor. Bol kazançlar.

Sayfa 376/654 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •