Gpg net rakam %34.51 mk
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gpg net rakam %34.51 mk
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
petrol 64,30 dan aşağıya düşmediği sürece cıkacak gibi 64,30 dan aşağısı 60,10
haftalık kapanışı 68,30 yapar ytd
Verileri SPK'nın sitesinden alıyorum.
Gerisi el emeği göz nuru
Tcd yine eksi 0.82 verdiğini geri alıyor fazlasıyla
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Sanırım EID'yi kastediyorsunuz üstadım.Arkasındaki güçlü Katar sermayesi nedeniyle 2 nci kritere uyumlu. 1 nci kriter için tek çekincem muhteviyatındaki bazı hisseler; portföy dağılım raporlama sistemleri ise tam aradığım nitelikte.
Ekran Alıntısı.PNG
Takibimde olan fonlar bunlar sayın dostlarım. Ön tarafta yazılı rakamlar valör süreleri. Daha önce bahsettiğim 2 kritere ilaveten Valör faktörünü de önemsemekteyim. Mesela fon sepetinde % 15-20 aralığında valörsüz (PPF), % 45-50 aralığında T+1 valörlü, kalan kısmı da T+2 valörlü olacak şekilde bir planlama üzerinde çalışıyorum. Esasen bütün kriterlerimi tam ve eksiksiz bir şekilde karşılayacak bir fon arayışında değilim. O zaman fon olmaz ben olurum bunun farkındayım. Kendi risk algım ve yatırım tercihlerimden fazla ödün vermeden en elverişli sepeti oluşturmaya çalışıyorum. Arayışlarım yeni başladı.Sanırım tam kapasite bir sisteme önümüzdeki yılın sonlarına doğru ancak geçerim.
Yer İmleri