Sayfa 377/1005 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: Viop L

1. https://rotaborsa.com/yabancidan-borsada-dev-satis/

Ay'lardır Yabancı yatırımlarını çıkış olarak kullanıyor borsada kaynağı belirsiz ama sahipleri belirli balinaların anket sonuçlarına göre bu mecrada umduklarını bulamadılar her halde kar ve paralarını alıp uzak adaların sıcak sularına göç hareketi gibi bir durum mu söz konusu...

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    kardeşim son 5 senede türk ekonomisinin net altın ithalatı 100 milyar dolar- aynı dönem ortalama altın fiyatı 1600 dolar.. bugün altın ons 2000 dolar, yani hesabını yap- son 5 senede biriktirilen bu altın stoku 25 milyar dolar değer artış kazancı yazmış..

25 milyar dolar kar yazdıysan gidip bi kısmını realize etmez misin bu karın ? sana soruyorum kafkaf kardeşim, bu karı sen yazmış olsan bi kısmını realize etmez miydin ? ben göztepeliyim ezelden, sevmem kafsinkaf falan, ama olsun
    Altın gerçekten realizasyon maksadı ile satılıyorsa ne ala !

Bu esnada TCMB ne kadar para bastı?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben çoğunu okudum zararlar öyle. Çok öfkeliler
    Spotta 1 milyondan fazla zararı olan arkadaşlarım var. Viop yapmıyorlar varın siz düşünün.

4.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Spotta 1 milyondan fazla zararı olan arkadaşlarım var. Viop yapmıyorlar varın siz düşünün.
    Ayasofya abininde bu sert düşüşte vob şorttan bi milyon kârda olduğu söylentisi dolaşıyor kulislerde
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,145
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @keremalkm, kk kazanırsa iş grubuna yarar anladımda, rte kazanırsa neden HALKB a yarasın, ABD başkanı Bıden Erdoğanı seçimle indireceğiz diyerek Muhalefete destek vermiştir, bu kamu bankasının da ABD mahkemelerinde ceza davası bulunmaktadır! Tam tersi olmasın!
    Iranda ne zaman halk protesto gösterilerine başlasa abd İngiltere Fransa hemen destekliyoruz derler ve ünlü dergilerinde baş kapak yaparlar.
    İranı yönetenler de bunu halka gösterir. Halk da haaa dış destekli gösteri bunlar der ve protestolara katılmaz. Ve soygun devam eder.
    Son düzenleme : secbul; 05-05-2023 saat: 21:29.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Dış güçler istemedikçe erdoğan gitmez, şuanda da gitmesini istemiyorlar. İpler ellerinde, 2 milyon milis 1 milyon serseri afganlıyı bile paşa paşa kabul ettik, sırf abd istedi diye.
    Another day in paradise

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @keremalkm, kk kazanırsa iş grubuna yarar anladımda, rte kazanırsa neden HALKB a yarasın, ABD başkanı Bıden Erdoğanı seçimle indireceğiz diyerek Muhalefete destek vermiştir, bu kamu bankasının da ABD mahkemelerinde ceza davası bulunmaktadır! Tam tersi olmasın!
    Kamu ve varlık fonu şirketleri, destekler..

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. borsa hep önceden haber verir derler, borsa şu anda seçim için ne diyor arkadaşlar?

Sayfa 377/1005 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •