Sayfa 377/1005 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: Viop LXI

günün en dibinden çıkmayı adet edindi..PALA:.
    hadi bakalım.. 1066

2. 6-7 tahta var daha önceden pozisyonlanmış bu suriye hikayesinden önce üfleme haber atılıyor hemen badem bofası bu tahtalara sokuluyor bari bu kadar bariz yapmayın.Ama burada hep yemeği sıcak tutma müşteri çekme mevcut.
    normalde ABD sentosundan gelen yaptırım tehditlerini aselsn duymuyor, Suriyeli yetkili kasa boş diyor çelik,toprak fiyatlayamıyor çünkü önceden pozisyon alınmış dağıtamadı balya sağlam alıcılar gelse vericeklerde haberler cılız kalıyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    sezen aksu'dan

Git...
    Git...
    Git... me dur ne olursun
    Gitme kal yalan söyledim

herkes bunu bekliyor sanırsam bence
    Ah tıfıl gençlik şarkılarımızdan yarın açıcakdık rakıyı sen benibu akşam viskiye zorluyorsun
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    10000 hattı savaşı vardı... savunuldu.. yeni boğalar mutlu.. ayıda mutlu ama mutsuz görünüyor (zeki hayvan ) .. yeni boğaların bilmedikleri iki şey var birincisi ayının tam bir müdahelesinin olmadığı... ikincisi yalnız ve güçsüz olduklarını bilmiyorlar .. olası 10.000 altında bu yalnızlığı güçsüzlüğü idrak edebilirler... ytd..

asıl büyük patron azılı büyükbaş boğa izliyor.. zamanı geldiğinde o bitirecek bu kısa vade savaşı ... burnundan soluyarak gövdesi kadar boynuzlarıyla ... ytd. iyi geceler..
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku

yeni boğa & ayı
    ....10.000 ci yeni boğalar strese girdi .. .. ayı hakim güç ..u-100 ü kızarttı sonunda .. oynadı oyunu .. sürü halinde gezen 10.000 ci boğaların sürü düzenleri bozuldu .. birbirlerine bakıyorlar şaşkınlar ve ürkekler.. .. ayı cenk meydanında .. pençeleriyle .. ve o boğuk sesiyle .saldırıyor kükrüyor .. sp500 ayısınada selam çakıyor ... ... ytd..
    bu kısa vadeli ayı-boğa savaşınında sonlarına gelindi bence .. ayı galip .. gerekeni yaptı zafer onun beslendi .. cenk meydanında dolaşıyor (asil hayvan) kışı rahat geçirecek .. .. 10.000 ci yeni boğaların büyük bir kısmı ağır darbe aldı o 10.000 altındaki yalnızlığı iliklerine kadar hissettiler .. sürü dağıldı.. azılı büyükbaş boğanın kontrolündeki bu savaşı kendisi bitirecek .. ama ne zaman ? vakit daraldı .. ..izleyelim bakalım .. ytd.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

5. gidiyorum kokun hala üzerimde 9700 altı kapanış 9625 takip edilir bende dolar bazlı 1 haftadır yorumladık tl soranlar için.
    haftalık uzun bar yutar.
    yeni seneryo demek global le beraber başlıyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    "Avrupa Birliği'ne, petrol ve gazımızı büyük ölçekte satın almaları gerektiğini söyledim. Aksi takdirde, TARİFELER sonuna kadar uygulanacak!!!"

- Donald Trump, Truth Social

Ukrayna Rus transit gaz sözleşmesini yenilemeyince
    Sarı kafa benim gemilerle taşınan ucuz ! gazımı alın diyor
    Donmasınlar ,sanayisi gazsız kalmasın diye
    Şefkatli kollarını açmış Avrupaya işte
    Daha ne yapsın adam

7. Suriye gazına gelenlere durmaksızın sapliyor

Neredeyse isyatin shortlar bile kara gececek

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Biraz sabredip akşam pazarını beklerseniz günün dibini işaretliycem
    10631 günün dibi gini duruy ama emin değilim, az daha beklemek gerekiyor
    Hamdım Piştim Yandım