Sayfa 377/577 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon
Arama sonucu : 4613 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Konya'da muhasebeci arkadaşım müşteri dolaşıyor evrak para topluyor. Herkesin morali bozuk yaprak oynamıyor dedi. Troller var daha sevinen çığlık atan kimseyi görmedim bekliyorum görsem telefondan silecem. Demek kolay onlar da bunun yanlış olduğunu düşünüyor

2. Bu arada AP ajansının haberi, son 3 günde İsrail Gazze kara harekatı ile 591 Filistinli öldürmüş en az 200'ü çocuk.

Bu arada dikkatler Yemen'e çevrilmişken fırsatı kullanıyor.

Gazze'yi kuzey güney arasında ortadan bölüp bir buffer zone oluşturmaya çalışıyor.

Korkarım iş büyüyecek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,108
    CDS 328 olmuş

Şimşek, bankacılarla iftarda buluşacak
    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) üyeleriyle TBB Geleneksel İftar Programında bir araya gelecek.

Hesabı kim ödeyecek.!!!!??????

Vatandaşın sırtından iftar sofrası.!!!

Ahlak çökmüş.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

TCMB :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. [QUOTE=BOSPOROS;7002254]Şimşek, bankacılarla iftarda buluşacak
    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) üyeleriyle TBB Geleneksel İftar Programında bir araya gelecek.

Hesabı kim ödeyecek.!!!!??????

Vatandaşın sırtından iftar sofrası.!!!

Ahlak çökmüş.!!!

/QUOTE]

çerez parası bospor üzme kendini, hem iftar dediğin nedir ki havyar yok içki yok, 2 zeytin tanesi 1 hurma..

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, olağanüstü kurultay kararı aldıklarını açıkladı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 377/577 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •