Sayfa 378/1007 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    poz azalmasını görünce biraz evvel kapattım longları, yarın sabah da hisseleri azaltacaam, uygun yerden short denemesi bile yapabilirim, 2445- 2450 tutmazsa, altı boş görünüyor vadelinin

ama aşağı yönde ısrarcı olmak da tehlikeli, zira bugün muhtemelen yabancı girişi oldu ve devamı gelebilir.. yurtdışı eksiyken yukarı yapması da kuvvetli bir pozitif indikatör diye bakmak lazım
    Son bir aydır süren fışkırt rallisinde lönkcüler paraları katladı. Zaten gırnızıya tahammülü yok palanın
    gırnızı oluyor ertesiki gün fışkırttırıyo
    aşağı yönlü ısrarcı değilim KaraKemal abi bilakis fırsat bulursam ilk gırnızı da şortu kapatıp daha yukardan fışkırtınca açarak ilerliyorum.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Son bir aydır süren fışkırt rallisinde lönkcüler paraları katladı. Zaten gırnızıya tahammülü yok palanın
    gırnızı oluyor ertesiki gün fışkırttırıyo
    aşağı yönlü ısrarcı değilim KaraKemal abi bilakis fırsat bulursam ilk gırnızı da şortu kapatıp daha yukardan fışkırtınca açarak ilerliyorum.
    Her akşam jeton sayıyorsun.
    Faydası olmuyor mu?

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Arkadaşlar Merhaba. belki soran olmuştur ama son 10 sayfada görmedim. EREGLI'nin bu hafta temettü veriyor olması aşağı çekmez mi viop'u ? kimisi fiyatlandı diye yazmış ama.

4. şorta takviye yapayim dersin pisman eder,yapmazsin ertesi gun duser pisman eder..bu sorttan kolay kolay hayir gelmez..

5. spotu ve vadelisi en likit kağıt- thyao nisan vadelisi spotun yüzde 4 kadar üstünde işlem görüyor, diğerlerinde temettü etkisi olduğu için karşılaştırma yapmakta en temizi thy

endeks nisan vadelisi aynı makasta işlem görmesi yaklaşık 100 puan eder.. şu anki temettüler 75 puan kadar aşağı etki yaratıyordu, yani nisan vadeli endeksin 25 puan yukarda işlem görmesi, olması gereken.. yarın spottan 47 puan kesinti olacak, böylece yarın vadeli-spot makası 70 puanla başlıyor olacak.. yukarı yönde trend varken bu makas daha da açılabilir, ama alış-satış ağırlığı dengelendiği andan itibaren makas daralmaya başlar, hep böyle oluyor .. yani makasın ilk fırsatta 40-50 puanlara gevşemesini tahmin ediyorum

Teorik fark +1.60
    Üstüne +1.80 temettü farkıda binerse, hesap doğru..
    83 puan fark olur.. Spot, Vadeli

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 102 bin kusur diger shortcu var pastada. Sirf bugun 20 bin diger short gelmis. Eregli gecen sene temettuden sonra asil rallisini baslatmisti…

8. Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Çünkü Türk lirası en düşük durumda, daha ineceği bir yer yok, vatandaş rahat olsun.

Sayfa 378/1007 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •