şırıl şırıl ..Bozkurt baraj kapağanı kurcalıyor yine
Noel baba bu sene kapıdan girecek galiba.
Originally Posted by sindoma53 Trump ilk kimi satacak günlük başlığı paylaşayım Sen yeşileden haber ver ..babasının oğlunu satar
Originally Posted by bahriyeli şırıl şırıl ..Bozkurt baraj kapağanı kurcalıyor yine Ben bugün 25 puan haracımı verdim palişkoya, günün dibinden lönklemem lazım
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by bahriyeli Sen yeşileden haber ver ..babasının oğlunu satar Ben not defterime satılacakların sırasını yaptım kimi satarsa adaya veda eder.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Originally Posted by ALPER Noel baba bu sene kapıdan girecek galiba. noel babayı altın kafese koymuşlar yinede fatmagül demiş ... öyle bi atasözümüz vardı heral tam çıkaramadım
Originally Posted by ALPER Noel baba bu sene kapıdan girecek galiba. Girdi zaten çıkmayan hisseler daha sert düşüyor Sıcak su atıyorlar sigara uzatiyorlar sopayla ayırmaya çalışıyorlar yok bana misin demiyor
Originally Posted by sindoma53 Ben not defterime satılacakların sırasını yaptım kimi satarsa adaya veda eder. İlk ypg yi satacak hem de feci şekilde Zikin diyecek bunları bence
Forum Rules
Yer İmleri