Sayfa 379/581 ÝlkÝlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 3,025 - 3,032 arasý.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1.  Alýntý Originally Posted by borsakolik Yazýyý Oku
    allah dileðimizi kabul etsin!!
    Istanbul zeytinburnu’daki ambarlardakaki dükanâ„¢larýn hepsine birer milyon dolar ödeyerek katarlýlar tüm mülkleri topladýlar darýsý ostimin baþýna diye dua ediyordum
    eklemeyi unutmuþtum ostim artýk angaranýn göbeðinde deðilmi?
    Ben hiç gitmemiþim bilen bir anlatýrmý?
    ankaranýn en güzel ve içinde savunma sanayinin göz bebeði ürünlerinin üretildiði bir yeri katarlýlar elbette kaçýrmak istemez.onlar içinde iyi bir yatýrým olur.þirket desen kar basan ve elinde gayrimenkul zenginliði olan bir þirket.iki bedelli ile adeta eþeðini saðlam kazýðada baðlamýþ.bundan iyisi can saðlýðý.hisse þuanki seviyelerini hiç haketmiyor.zamanýnda 11.48 seviyeleri görmüþ bir hisseden bahsediyoruz.geldiði yerler dibin dibi.inþaallah artýk önümüz açýlýrda avod gibi uçuþlar baþlar.bugün 0.87 ile 1.00 seviyeleri arasýndaki malý aðalardan kim toplarsa bu tahtada artýk onun borusu öter.

2. Ostimde iþ makinesi araba uçak herþey imal edilir. herþeyin yan sanayi orjinai, hatta orjinalinden kalitelisi bile üretilebiliyor. ustalýk 10 numara

3.  Alýntý Originally Posted by alpi 06 Yazýyý Oku
    Ostimde iþ makinesi araba uçak herþey imal edilir. herþeyin yan sanayi orjinai, hatta orjinalinden kalitelisi bile üretilebiliyor. ustalýk 10 numara
    Haklýsýnýz çýkma parça v.s ilk adresimiz ostim Ancak þöyle bir durum var þimdiye kadar yapýlan üretilen þeylerde þirket ilgimiz yok þeklinde görüþ bildirdi. Bize sanýrým sadece dükkan kira ve satýþlarý iþ olarak sunuluyor. Anladýðým kadarýyla ostim hissesi daha çok gyo hisseleri tarzýnda. Bu gayrimenkuldeki yüksek faizde önce ostimi vurdu
    Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem

Duhul
    Apr 2017
    Ýkamet
    TC CUMHURÝYETÝ DEVLETÝ
    Gönderi
    1,255
    Kapanýþta 3mio lot koydu kademeye yarýn güzel bir açýlýþ bekliyorum

5. Günün en yükseðinin bir kademe altýna kapatmak, yarýn 0,97 ve 1.00 da direnç var oralarý takip etmek lazým inþallah güzel kapatýr

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem

6. Ay sonu gelmeden 1,40-50 arasý bir fiyata gelir. Beklentisi çok, karlýlýðý yüksek. Yabancýlarýn ilgisi olduðu söyleniyor zaten. Elimde aselsan, tavhl ve ostim var. ostimden beklentim çok büyük. ytd

7. Twitter da katarlýlar alacak diye gazlamaya baþladýlar kaynak var mý tabi ki dedikodu biranda katarlýlar lafý çýktý

Duhul
    Apr 2017
    Ýkamet
    TC CUMHURÝYETÝ DEVLETÝ
    Gönderi
    1,255
    Kap harici haberler dedikodudan ibarettir grafik düzeldi adam uzun uzun çalýþmýþ 84 maliyetler bekliyicem bakalým nerelere gider artýk kýsmet

Sayfa 379/581 ÝlkÝlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •