Sayfa 379/1527 İlkİlk ... 2793293693773783793803813894294798791379 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    Haklısınız hocam bu hissede böyle o ç. (özür dilerim) spekler olduğu sürece sinir harbi devam edecek ağız tadıyla borsa ekranına bakamıyorum artık ipegi sattım kozal à geçtim en azından spek leri bunların gibi seref yoksunu değil şunu belirteyim kozaa bugün ipnelik yapmasà kozal 60 olmuştu ne var bu adi kozaa ipekte bilemedim sağlıklı yükselir diyoruz hop aşağı neyse hakkımızda hayırlısı artık
    kesinlikle öyle kozal ve ipeği bozan bu bist 30 dansözü koza

2. Thyao günlük pasta paylaşabilirmiyiz, çok teşekkürler

3.  Alıntı Originally Posted by Astatin Yazıyı Oku
    Thyao günlük pasta paylaşabilirmiyiz, çok teşekkürler

Sent from my iPhone

4.  Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    Napalım abi nasip değilmiş, sağol varol elden gelen bişe yok. Koza grup çok yoruyor artık, spek hisselerinden bile daha çok oyun dönüyor, burada bıyıklı yabancı çok fazla. O yüzden hangisi fon hangisi bıyıklı anlayamıyoz.

Fon olsa bildirim gelmesi lazımdı bu kadar lor alındı, arrow hareketi gibi değil bu hareket, üçkağıt dolu. Ben bu grupta hükümete yakın iş adamlarının hatta bazı siyasetçilerin hatta ve hatta ahlatçı gibi elini ovuşturan bazı ailelerin ciddi pozisyon aldıklarını bunda da yabancı aracı kurumları kullandıklarını düşünüyorum.

Sözün özü pastayı paylaşmak isteyen çok, onlar savaşıyor biz izlioz.

Deniz hocam da gece gündüz emek veriyor çiziyor ama bu hissenin teknikle falan alakası yok bence, game of thrones.
    dostum canını sıkma bu kağıt öyle kısa zamanda para kazandırmaz geçenlerde de yazdım. 2003 den beri taşırım her düşüş ve her yükselişini yaşadım. psikolojim bir ara bozuluyordu. 30000 zarar gördüm bu kâğıtta. ama şunu öğrendim denizin dediği gibi evladiyelik olarak bakınca para kazanabildim çok şükür. psikolojiye oynar bu kâğıtlar(spek). ha ben buna zarar derken bi arkadaş 2011 de 500000 zarar yazınca hatta kurtarınca anca kafa dank etti. hatta dış hekimiydi arkadaş. (burda ise slmlar) o yüzden kisacıysan zor kardeşim

5. bu kağıdın speği kadar ibn. bişey görmedim ben

6. Bu kozo cuma günü neyi fiyatladi da cikti. Duymadığımız bilmediğimiz ne döndü acaba.Dün ne oldu da düştü. Kozal bunları takmıyor ortaklıktan mi çıkardı nedir.

7. Parsan ı takip eden arkadaşlar 850 milyon TL döviz açığı var bunun çoğunluğu euro dur.. Euro yükselirse aman dikkat edin...

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne hafif satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
    tahmin -77, ortalama tahmin ise -53 puan oldu.
    Foreks'in 45 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +402 puan olurken, en düşük beklenti -393 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan 45 analistin 16'sı pozitif, 29'u negatif açılış
    tahmininde bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
    Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(29/01/2019 - 09:26:06)

Sayfa 379/1527 İlkİlk ... 2793293693773783793803813894294798791379 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •