Sayfa 38/135 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon
Arama sonucu : 1073 madde; 297 - 304 arası.

Konu: AGHOL - AG Anadolu Grubu HOLDİNG A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385

2.  Alıntı Originally Posted by muratti35 Yazıyı Oku
    Bana da holdingin en önemli stratejik yatırımı anadolu etap gibi geliyor, halka arz olursa düşünürüm, bu arada iki aile arasında bir anlaşmazlık var mı? bilgisi olan var mı acaba
    Anadolu Etap da önemli stratejik bir iştirak lakin benim gözümde bir TOGG değil.

Ayrıca belirtmemiş olmamın sebebi Efes'in altında olması.
    1- Efes (Bira+CCI+Etap)
    2- Migros
    3- TOGG

bunlar en önemli iştirakler demek istemiştim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by candyshop Yazıyı Oku
    Anadolu Etap da önemli stratejik bir iştirak lakin benim gözümde bir TOGG değil.

1- Efes (Bira+CCI+Etap)
    2- Migros
    3- TOGG

1- Efes (Bira+CCI+Etap)
    2- Migros
    3- TOGG
    4- Mc Donalds (BigMac+Cola+Patates+Ketchup+Mayonez)

4.  Alıntı Originally Posted by candyshop Yazıyı Oku

1- Efes (Bira+CCI+Etap)
    2- Migros
    3- TOGG

Tuncay herşeyi planlamış. saat gibi işletiyor. brezilyalıların parasını etapta aldı gönderdi. italyanların parasını landini traktörde aldı gönderdi. (anadolu motorun ürettiği motorun ismi bile antrak yani anadolu traktör. bu yüzden anadolu motor da bir türk traktör olmaya aday stratejik bir yatırımdır)
    Aghol uzun vadede altındır bilene. Ha ben aghol aefes mgros arasında dolaşıp duruyorum. yaklaşık 1 yıldır mgrostan uzagım. muhtemelen bir kaç hafta sonra agholden de uzaklaşırım ancak aefes devam.

5.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    Tuncay herşeyi planlamış. saat gibi işletiyor. brezilyalıların parasını etapta aldı gönderdi. italyanların parasını landini traktörde aldı gönderdi. (anadolu motorun ürettiği motorun ismi bile antrak yani anadolu traktör. bu yüzden anadolu motor da bir türk traktör olmaya aday stratejik bir yatırımdır)
    Aghol uzun vadede altındır bilene. Ha ben aghol aefes mgros arasında dolaşıp duruyorum. yaklaşık 1 yıldır mgrostan uzagım. muhtemelen bir kaç hafta sonra agholden de uzaklaşırım ancak aefes devam.
    Tuncay Özilhan Bİle bunkarı tahmin edememiş tebrikler o Bİle bu potansiyellerin farkında değil landini hakkında ne biliyorsun İnan çok merak ettim Türk traktör yaptın 2 dakikada Migros wallmart 😅😅 sektörde çalıştım Uzel traktörde, landiniden Türk traktör hiç güleceğim yoktu 😅😅😃 Ama mevzuları çözmüşsün Tuncay Bey paraları alıp batırıyor sonra yabancı ortaklar arkaya bakmadan kaçıyor Tuncay beyde telefon kulübesine girip Süperman olup şirketleri uçuruyor 😅😅😅

6.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    Anadolu Etap konusunda yabancı ortağa sağlam kazık attıkları ortada. Yok pahasına gönderdiler yabancıyı ve Etap'ta Anadolu Efes ile Özgörkey'in payları arttı. Daha sonra sadece %5'lik pay artırımı için 2 milyar TL civarı değer biçip 100 milyondan fazla para koydu Efes şirketin kasasına. (Rakamları yuvarladım)

Şöyle de bir gerçek var, Etap'taki sermaye artırımını büyük ihtimalle EBDR istedi çünkü bu sermaye artırımından sonra EBDR'den tekrar borçlanıldı (ki geçmişten beri gelen borç da vardı) Ama her şeye rağmen Efes 100 milyondan fazla para koyup %5 hisse artırıyorsa şirkete biçtikleri değer 2 milyar TL'dir. (ya da Efes'ten Özgörkey'e servet transferi yapıldı)

Lakin, Anadolu Landini konusuda sana çok katılmıyorum. Sanırım yüksek döviz borcu, düşük kapasite gibi etkenlerden dolayı Landini ortaklıktan çekildi. Tuncay kaydadeğer potansiyel görseydi Anadolu Motor ile birleştirmez, yoluna ayrı devam etmesini sağlardı.

7. kimse kimseye kazık atamaz bu adamlar bizdeki ky değilki taze kuru gibi alıp satsın şirkette yk üyeleri kendi üst düzey yöneticileri vs bulunuyor
    daha öncede yazdım sermaye arttırımlarına katılmak istememişlerdir sebebi de etap kara delik görüyor olmaları yani ne atarsak yutacak ama düzelme olmayacak bu sebeple zarar kesmişlerdir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    Gerci forumda yazımadı...
    Yakin zamanda KAP'a duşen haberle patron hisse satiyor muhabbeti de hissenin önünü kesmemiş görünüyor.

Sayfa 38/135 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •