Sayfa 39/134 İlkİlk ... 2937383940414989 ... SonSon
Arama sonucu : 1071 madde; 305 - 312 arası.

Konu: AGHOL - AG Anadolu Grubu HOLDİNG A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Gerci forumda yazımadı...
    Yakin zamanda KAP'a duşen haberle patron hisse satiyor muhabbeti de hissenin önünü kesmemiş görünüyor.
    kesin haber gelecek başka açıklaması yok özellikle paravani satılırsa 30-35 arası rahat görür

2.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Gerci forumda yazımadı...
    Yakin zamanda KAP'a duşen haberle patron hisse satiyor muhabbeti de hissenin önünü kesmemiş görünüyor.
    Sadece 50 bin lot borsaya kote ettirildi. Hisse güçlü gidiyor. Kim topluyorsa nefes aldırmıyor. 50 bin lotu havada karada kaparlar.

Bu arada bende artık AGHOL kalmadı AEFES'e geçtim. Bu piyasa tekrar AGHOL'e dönmek için fırsat vermez sanırım ama verirse değerlendiririm.

3.  Alıntı Originally Posted by candyshop Yazıyı Oku
    Anadolu Etap konusunda yabancı ortağa sağlam kazık attıkları ortada. Yok pahasına gönderdiler yabancıyı ve Etap'ta Anadolu Efes ile Özgörkey'in payları arttı. Daha sonra sadece %5'lik pay artırımı için 2 milyar TL civarı değer biçip 100 milyondan fazla para koydu Efes şirketin kasasına. (Rakamları yuvarladım)

Şöyle de bir gerçek var, Etap'taki sermaye artırımını büyük ihtimalle EBDR istedi çünkü bu sermaye artırımından sonra EBDR'den tekrar borçlanıldı (ki geçmişten beri gelen borç da vardı) Ama her şeye rağmen Efes 100 milyondan fazla para koyup %5 hisse artırıyorsa şirkete biçtikleri değer 2 milyar TL'dir. (ya da Efes'ten Özgörkey'e servet transferi yapıldı)

Lakin, Anadolu Landini konusuda sana çok katılmıyorum. Sanırım yüksek döviz borcu, düşük kapasite gibi etkenlerden dolayı Landini ortaklıktan çekildi. Tuncay kaydadeğer potansiyel görseydi Anadolu Motor ile birleştirmez, yoluna ayrı devam etmesini sağlardı.
    Landininin üretim tesisi anadolu motorun kampüsü içindedir. zaten bu birleşme ile anadolu motot gerçek bir otomotiv şirketi hüvviyetine büründü bence. yoksa anadolu motorun mevcut üretimleri küçük ölçekli motorlardır. sitesini inceledim. şu an itibarı ile landini traktörün 4 model hariç 9 modelinin tamamını yerlileştirmişler. Böylece tarım makineleri piyasasında portföy genişlediği gibi, arge ve ınnovasyon yapma imkanı hem genişlemiş olacak hem çeşitlenmiş olacak görüşündeyim.

4.  Alıntı Originally Posted by candyshop Yazıyı Oku
    Sadece 50 bin lot borsaya kote ettirildi. Hisse güçlü gidiyor. Kim topluyorsa nefes aldırmıyor. 50 bin lotu havada karada kaparlar.

Bu arada bende artık AGHOL kalmadı AEFES'e geçtim. Bu piyasa tekrar AGHOL'e dönmek için fırsat vermez sanırım ama verirse değerlendiririm.
    ben geçen hafta burada yazmıştım aghol 34 üstünde ve aefes 24 altında ise tüm aghol hisselerini verecegim sen erken davranmışsın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    34te yine zarardayim.

6.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    ben geçen hafta burada yazmıştım aghol 34 üstünde ve aefes 24 altında ise tüm aghol hisselerini verecegim sen erken davranmışsın.
    yaptık bir şapşallık. son pişmanlık neye yarar!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Borsada her zaman firsat vardir.
    Her hisse tavani tadacaktir.

8.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Borsada her zaman firsat vardir.
    Her hisse tavani tadacaktir.
    ben aghol'ün tavan olduğunu görmedim. sen benden eskisin gördüysen söyle. bankaları bile tavan gördüm ama agholü görmedim.

Sayfa 39/134 İlkİlk ... 2937383940414989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •