Originally Posted by
ata_306
Dün þirkete telefon ettim çok yoðun telefonlar alýyorlarmýþ bugünlerde metin beyle barýþ beyle konuþtum sonra da benden bir de mail atmani istediler þikayetlerimle ilgili dokuz kadar soru sordum aslýnda daha çok sorabilirdim ama çokta uzatmak istemedim genel bildiðiniz SORULAR olabilir bir çoðu daha sonra gerekirse burada paylaþýrým þimdi asýl konuya gelmek istiyorum bu bölünme süreci gerçekten can sýktý ve her perþembe cuma veya iþte pazartesi Spk haftalýk bülteni bizim bölme ile ilgili haber çýkmayýnca acýmasýzca satýyorlar ve bu pisliði çok kötü etkiliyor dün zaten þirket bununla ilgili bir özel durum açýklamasý yaptý patron Twitter’dan twit attý yani þirket yatýrýmlarýn arkasýnda büyüyoruz ister istemez sýkýntýlar yaþýyoruz gibi serzeniþleri olabilir haklýlar da Ben de diyorum ki yani bir organizasyon mu yapsak 300.000’in üzerinde dünkü öðrendiðim kadarýyla yani þirketten öðrendiðim kadarýyla küçük yatýrýmcýsý var bireysel kontu olmasýnýn o yüzden CÝMER üzerinden SPKâ€ËÅ“yý þikayet etsek abidik kubidik þirketleri halka arz ediyor onlara vakit buluyor yedi ay olmuþ hala bir deðerlendirme yok bu iþin sonunda tutup bir de reddedersen Yani neye dayanarak bu kadar uzatýyorlar bizden sonra baþvuran þirketler bile bölündü gitti saçma sapan bekletiyorlar
Ýsimizin basindayiz bildiðimiz iþi yapýyoruz diyenler yakýyor bizi!Biri Bayraktarlarin Mustafasi biri Kontrolmatikin Samicigimi!Egeenden ve kontrolmatikten öyle bir zarar ettim ki hiç sormayýn!Bazen güvenmek de olmuyor bu piyasaya bu þirketlere çok keyifsizim çok bu aralar!!!

Originally Posted by
Filozof
Jantsa bile 9 haftada onaylandý bu kontrolmatikte var bir ilginçlik!Gözaltý hissesi muamelesi görüyor!

Originally Posted by
Filozof
Bu spk gerçekten kontrolmatik ile pek seviþmiyor kaç ay oldu sermaye artýrýmýný onaylamadý!Aralýk nere haziran nere?Sami bey bir el at kaðýtta günden güne eriyor!B
24.05.2024te yazdim
Kartalýn ufukta gördüðünü tavuklara anlatamazsýn.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri