Sayfa 38/248 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 1980 madde; 297 - 304 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Lenzem lenzem de o bilir. Okunduğu gibi yazdım.. ytd
    Kolpacı hc sor tamam mı. Fransızca empö empö, Nijerya dilinde dusmo dusmo, çince mağmaa, arapça şıvay şıvay, rusca medline medline.hepsi aynı. İngilizce yazmiyorum..
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Kolpacı hc sor tamam mı. Fransızca empö empö, Nijerya dilinde dusmo dusmo, çince mağmaa, arapça şıvay şıvay, rusca medline medline.hepsi aynı. İngilizce yazmiyorum..
    Türkce fig fig spenc abüüüü��

Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Türkce fig fig spenc abüüüü��
    Bak onu da ben bilmiyorum.. 😊
    Bugün sazliklarin arasındaki timsahlarin işi çok zor.. 🐊 ytd

4.  Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Abcamun gulağı galmıştı bozgurt abü, onuda taktacu😂 kibaruca yazdum bööz
    Dedim saa emmin gademeli giriş yabsın deye, neyise sıkmasın datlu canını okşasın lotlarını
    Böyün takdacı kulak delmekle meşgul ellam
    Benim vardiya bitti, nöbeti saa devrediyem kolpacı abi
    Hamdım Piştim Yandım

Bir kere de şu haberlere ters yapsan ve şaşırtsan olmaz mı. Yani habere mali vermek yerine alıp götürsen.
    Bu arada şakir nerede? O gelince iyi oluyor. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6. Abüler laa, aşamun teeetleri okudum ecük.Bastamı nedür birü goymuş ora.Anamıyom ama alan gısmunda bankamerukamı ne yazayo.Bu gada alayo sonra dimdaja verüp gacayomu.Amarika bizi seviyomu ne yapıyosa gari.Amma belakün ködü bişey yapduu apacuk bellü

Kolpacı hc Kuşlu sitede yüzbin üstü takipçilerin bazılarının olumlu paylaşımları artarsa kork, kimden bahsettiğini bilemem.
    Bofa yabancı degil ki yabancı mı kaldı? Ytd

8. Adam gibi len bas kağıda avradını sevdiğim.

Sayfa 38/248 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •