Sayfa 38/111 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon
Arama sonucu : 888 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Ankara Çankaya Karataş , Mühye , Yakupabdal Proje ve İmar Bilgileri

1. Sn.Gulbayin paylastigi haberin dogrulugu yarin kesinlesirse bunu secim vaadi olarak kullananlarin kanal projesini ne diye iptal ettigi konusunda elestirel bir tavir takinabilirsiniz.Ne yapalim yatirim yaptigimiz yerleri mi kotuleyelim.Ben ilk yatirimimi 2007 de yaptim.10 senedir bekliyorum.Beklediginiz haber buydu sanirim.Simdi devam edin.

2. Yeni bir oyun daha basliyor. Bakalim daha neler gorecegiz.

3. Sn.Tertip,siz nasil okuyorsunuz bu olumsuz gelismeyi?

4.  Alıntı Originally Posted by Taylan Yazıyı Oku
    Sn.Tertip,siz nasil okuyorsunuz bu olumsuz gelismeyi?
    *Sayin Taylan, benim gorusum su,
    2018 Belediye Butcesi icinden Kanal Ankara icin 270 Milyon TL ayrildi. Bunun 150 Milyonu Kent Estetigine, 120 Milyonu ise Fen Isleri Dairesine verildi. Belediye Butcesi cocuk oyuncagi degil, olmayacak seyler icin bu kadar para ayrilmaz. Benim gorusum Kanal Ankara Projesi devam edecektir. Her ne kadar gece otobus bekleyen, oncelikleri farkli , gunluk yasam mucadelesi veren Ankaralilar icin bu Kanal Ankara bir sey ifade etmese bile , bu proje bozkirin ortasinda toz toprak icinde kalan Ankara icin guzel bir gerdanliktir.
    Ben firmalar degissede bu projenin devam edecegine inaniyorum. Kaldiki Sayin Gulbay in haberinde iptal degil, iptal edildigine dair iddia olarak haber geciyor. Ben Gulbayin haber alma kaynaklarinin saglamligina guveniyorum,ama bu haber belirtildigi gibi sadece bir iddia olarak kalacak. Poliyanlacilik oynamak istemem, pembe gozluklerlede Kanal Ankara Projesine bakmiyorum, ama her turlu negatif haberlere ragmen sonunda Karatas ve Yakupabdal da hem imar gececek hemde Kanal Ankara Projesi hayata gececektir.
    Dunyadaki her sehrin kendine ozgu bazi simgeleri olmali, Paris Eyfel Kulesi gibi. Kanal Ankara da oyle bir calisma olacak.

5. Butcede proje icin kaynak ayrilmis diye bir paylasim oldu Ender bey ama butcenin gokcek tarafindan hazirlandigi ve komisyonda revize edilebilecegindende bahsedilmisti.Ondan sonrada bu haber cikti.Tam birseyler oluyor derken bu tur haberler rahatsiz edici oluyor.Umit ediyorum ki Ankarayi yonetecek olan belediye baskanida sizin gibi dusunuyordur.Hersey kanal projesinden ibaret degil ama bu da bolgeye deger katacak ve gelismeleri hizlandiracak bir adimdi.Paylasimiz icin tesekkurler.

6. Değerli forum üyeleri, bu gün ihale bekleme süresinin son günü. Her kes elinden geldiğince şu an itibariyle Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını ve fen işlerini arayarak Ankara Boğaz ihalesi imza protokolünün ne olduğunu sorsun. Birlikten kuvvet doğar, hep birlikte baskı yaparsak geri adım attırabilir miyiz? Aynı zamanda bu proje Ak Partinin seçim vaadi. Ayrıca Sonsöz Gazetesinin ''Ankara Boğazı Hayal Mi Olacak?'' başlığıyla manşetten verdiği haberin linkini sizlerle paylaşıyorum.Selamlar

http://sonsoz.com.tr/wp-content/uplo...Z-STANDART.pdf

7.  Alıntı Originally Posted by mors Yazıyı Oku
    Merhaba Değerli forum üyeleri. Aslında uzun zamandır takip ediyorum; ancak yazma gereği duymamıştım. Bende 1,5 sene önce otoban üstünden yer aldım. Bu bölgeye yatırım yapmamda ki sebep çevre yoluna ve yeni yapılaşma alanlarına yakın olması. Kötümser arkadaşları inanın zerre dikkate almıyorum. Elbette yapılan kanal Ankara gibi projeler bölgenin değerine değer katacaktır. Fakat şunu da unutmamak gerekir ki tüm büyük şehirleşmeler de önemli olan ulaşımın kolaylığı. Yani her şeyi bir kenara bırakın burası ulaşım ve merkeze yakınlık açısından bile bugün olmazsa yarın ama kısa vadede değerlenmeme gibi bir durum asla söz konusu olamaz. Ankarada her yıl yaklaşık 60.000 yeni konuta ihtiyaç duyulduğunu da hesaba katarsak; herkes malının kıymetini bilsin. Unutmayın insanlar mağaralarda değil konutlarda yaşarlar. Konutlarda imara açılmış veya açılacak yerleşim birimlerine yakın yerlere kurulur. Denklem bu kadar basit aslında. Ve biz her şeye çok yakınız.
    Merhaba,

Ben kendi yazımı alıntı yaparak. şunu diyeceğim. Karamsarlığa düşmeyin haberi de iyi okuyun derim. Haber projenin iptali değil ihalenin iptali.

8. http://www.hurriyet.com.tr/ankaparki...on-tl-40639620
    Ayrıca hürriyetin haberinde de yerladığı gibi; Kanal Ankara Projesi: 150 milyon TL
    Tema Park yapımı: 122 milyon 400 bin TL
    İmrahor Vadisi: 120 milyon TL bütçe ayrılmış durumda. Bunun yanında il başaknının açıklaması oldukça net.
    "Meclis toplantısı öncesinde AK Parti grup toplantısına İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı da katıldı. Grup toplantısında Başkan Mustafa Tuna’nın AK Parti’li Meclis üyelerine Gökçek döneminde başlanan bütün projelerin hızla devam edeceğini söylediği öğrenildi. Öte yandan İmar ve Bayındırlık Komisyonu da bu ayki Meclis gündemine gönderdiği tüm imar raporlarını erteledi. İmar raporlarının yeni Başkan Mustafa Tuna ile yapılacak istişarelerin ardından görüşülerek karara bağlanacağı belirtildi."

Sayfa 38/111 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •