Sayfa 38/39 İlkİlk ... 2836373839 SonSon
Arama sonucu : 309 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,313
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun, bence çok iyi fiyattan almışsın.

Benim tüm AEFES hisselerimde ortalama maaliyet 14.74.
    En son 13.69,önce belki gider çok düşmüş diye 14.04 damlamıştım,peşi 13.95 olduğunda bunun niyeti bozuk dedim sattım gitti,tekrarında 13.70 altına inince yine aldım,burada arkadaşın biri 13 olurmu diye yazmıştı,eğerki düşüşü böyle devam ederse neden olmasın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,313
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Çöküş dönemi.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Onu öyle sananlar aziz nesinlik,zaten ülkemizdede bol bulunur,A'yı mertek sanırlarsa olacağı budur,bazılarını görmüyormusunuz,iyiki ak var yoksa tamamen batmıştık diyen bayağı gerzekler var

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    En son 13.69,önce belki gider çok düşmüş diye 14.04 damlamıştım,peşi 13.95 olduğunda bunun niyeti bozuk dedim sattım gitti,tekrarında 13.70 altına inince yine aldım,burada arkadaşın biri 13 olurmu diye yazmıştı,eğerki düşüşü böyle devam ederse neden olmasın
    TL bazındaki varlıklara yatıran, tutan .!!!
    Hisse senedi dahil.!!!
    Akp nin ,bademlerin kuyusuna su yaşıyor.!!!

Anlayana.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,313
    ONS yine aşağıya salmaya başladı,bir ara 4050 görmüştü,şu sıralar 4.010...

5. And how about gümüş ?

6. Sn şeref yapay zeka olmadığını topigin eski bir müdavimi olduğunu söylemiş.benimki sadece bir tahmindi,demek ki yanılmışım.kendisinden özür dilemem gerekiyor.merak ettiğim bir hususta bizleri aydınlatırsa çok sevinirim.yazilarinizda yapay zekadan yardim aliyormusunuz.

7. Sn desideronun yapay zeka olsaydınız bile farketmezdi görüşüne ise tam katılmıyorum.bu zaten tartışılan bir konu yapay zeka hemen her alanda insanın yerini alıyor,bu çok tehlikeli bir süreç.bir müddet sonra insana pek çok alanda gerek kalmayacak.bence o süreç yavaslatilmali veya durdurulmalı diyeceğim de bu da artik pek mümkün değil.yapay zeka artik bizden zeki.bu forumda sn şerefi konu dışı tutarak yazıyorum,bir yapay zeka gelip bizle sohbet etse anlamamız mümkün olurmuydu ondan bile emin değilim.yapay zeka anlaşılmamak icin insana özgü hataları bilerek yapabilir ve tam bir insan gibi yazabilir konuşabilir.3 yil önce iq su 167 idi ,bu aslında 3 yil önce bile dahi düzeyinde bir zeka ile karşı karşıyay dik demektir.su anda yapay zekanın zeka düzeyi insanlara uygulanan testlerle bence ölçülemez.topikte diyelim 20 tane yapay zeka geldi 20 kişi de bizleriz.ne bileyim o sohbet artik insanı bir sohbet sayilir mi.yapay zeka bence tehlikeli.

8. Ha bu arada sn şeref beyin vücudun nakledilen organı reddetmesi benzetmesini farkettim ,aman ha aklına bu tarz bir şey gelmesin.bizim topik benim yillardir takip ettiğim son derece demokratik düzeyli bir tartışma mecrası.buradaki arkadaşlardan pek çok şey öğrendim.sn şeref de yapay zeka ile kiyaslanabilecek düzeyde kapsamlı bilgiler verebilen bir forumdas.bu kadar düzeyli bilgiler veren birini kişisel olarak benim reddetmem mümkün değil.bu arada tinaz forumdasla genelde tartışırız ama doğruya dogru ekonomik analiz işini iyi bilir.ben de onun yazılarından etkilenerek yüklü miktarda lidfa aldim halen de baya bir kısmını taşıyorum.lidfa konusunda ne düşünüyor ben de merak ediyorum.uzun süredir lidfanin tadı yok.

Sayfa 38/39 İlkİlk ... 2836373839 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •