Sayfa 380/607 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

Alıntı Originally Posted by pötüklü Yazıyı Oku
    Bank of amerika al ver al ver tahtanın içine ediyor
    Biliyorum

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

2. tavan olduğu günlerde açılışta bıraktığı boşluklar başa bela olacak...

3. Öğle sonu yorulur robotu yeter der

4. Endeks sıkıntılı,her an eksiyede dönebilir ,tam robotun istediği ortam,2 ileri 3 geri,malı götürüyorlar cebe
    Son düzenleme : serden; 12-01-2021 saat: 13:41.

Kımılda artık 3 lü dip

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

6.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Kımılda artık 3 lü dip

Kesinlikle YTD.
    sayın katti,en azından kafası hala yukarıda diyebilirmiyiz

Alıntı Originally Posted by serden Yazıyı Oku
    sayın katti,en azından kafası hala yukarıda diyebilirmiyiz
    Aynen

Kesinlikle YTD.

8. bu gün iyi toparladı maşALLAH..hayırlı uğurlu olsun sizlere dostlar...umarım yoluna devam eder...benim ise jantsadaki maceram bitti dostlar...167 maliyetli jantsalarımı düzeltme derin ve uzun olacak endişesi ile 495 ten satmış idim...jantsanın yerine jantsaya çok benzeyen gedza hissesini aldım...onun da ödenmiş sermayesi 11,7 milyondur...cirosu ve karı gittikçe artan bir şirket...bir de yaklaşık 5 ay önce devlet teşvikli 10 milyonluk bir yatırım başvurusu yapmış idi...20 gün önce de otomotiv sektörü için plastik aksam üretmek için yine devlet teşvikli 39 milyonluk bir yatırım kararı daha aldı...bu başvurusu da onaylandı..

bu yıl içinde bu yatırımlarını tamamlayacak görünüyor....o vakit karı çok artacaktır...ben biraz da jantsanın küçüklüğüne benzettim...1 yıl sabır edebilen meyvelerini yemeye başlayacaktır...ben nasibimi orda aramaya karar verdim...tekrardan sizlere başarılar diliyorum...umarım en kısa sürede de jantsa bedelsizi verir ki bu konuda da ihtimal çok yükselmiştir...hoşçakalın... bu topikte bayağı zaman geçirdim...hakkı olan helal etsin...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 380/607 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •