Sayfa 379/607 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. Hayırlısı herseyin bemnim maliyet 69 bu tür hareketleri cok gordugum icin beni fazla etkilemiyor kladik hareketler oldu belli hir yrre geliyor düşüyor sonra zirveyi tekrar geciyor galiba meri gene saticiydi alis satis nasil acaba...

İnadına yeniden yine yeni yeniden.

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

3.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    güzel hisseler seçmişsiniz yine sn. keko.. özelik le egser teknik olarak çok güzel.. gedza da öyle ama sığ biraz..

bol kazançlar..
    Sığ hisselere alıştık artık dostum..egegubre sonra jantsa..ne varsa bunlarda Var. ..henüz körpe şirketker bunlar...büyümeye açık ve sürekli de büyüyen şirketler. ..

Önemli olan bu hisselere uygun yerden girebilmek ve uzun bir süre sabredebilmek. ..gedza yatırımları bu yıl içinde tamamlandiginda göz kamastiracak. .

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Sığ hisselere alıştık artık dostum..egegubre sonra jantsa..ne varsa bunlarda Var. ..henüz körpe şirketker bunlar...büyümeye açık ve sürekli de büyüyen şirketler. ..

Önemli olan bu hisselere uygun yerden girebilmek ve uzun bir süre sabredebilmek. ..gedza yatırımları bu yıl içinde tamamlandiginda göz kamastiracak. .
    gedza taşıyorum bi miktar ama üçtür dirençten döndürüyor.. hayırlısı..

Ne dedik herkesin 1 tarzı olacak,tekniği olacak. Yoksa sen güvenerek bekler iken buralar dutluk olur. Gelelim hisseye.
    Hissede bir trend oluştu. Kafamda belirlediğim planda götürüyorlar. İyi olacağına inanıyorum. Yarın yönünü (piyasa bozulmazsa) çevirmesini bekliyorum.

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Bank of sahnede bakalım

Kesinlikle YTD.

7. Satıştamı sahnede,alıştamı ?

8. Bank of amerika al ver al ver tahtanın içine ediyor

Sayfa 379/607 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •