Hayırlısı herseyin bemnim maliyet 69 bu tür hareketleri cok gordugum icin beni fazla etkilemiyor kladik hareketler oldu belli hir yrre geliyor düşüyor sonra zirveyi tekrar geciyor galiba meri gene saticiydi alis satis nasil acaba...
Hayırlısı herseyin bemnim maliyet 69 bu tür hareketleri cok gordugum icin beni fazla etkilemiyor kladik hareketler oldu belli hir yrre geliyor düşüyor sonra zirveyi tekrar geciyor galiba meri gene saticiydi alis satis nasil acaba...
İnadına yeniden yine yeni yeniden.
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Sığ hisselere alıştık artık dostum..egegubre sonra jantsa..ne varsa bunlarda Var. ..henüz körpe şirketker bunlar...büyümeye açık ve sürekli de büyüyen şirketler. ..
Önemli olan bu hisselere uygun yerden girebilmek ve uzun bir süre sabredebilmek. ..gedza yatırımları bu yıl içinde tamamlandiginda göz kamastiracak. .
Ne dedik herkesin 1 tarzı olacak,tekniği olacak. Yoksa sen güvenerek bekler iken buralar dutluk olur. Gelelim hisseye.
Hissede bir trend oluştu. Kafamda belirlediğim planda götürüyorlar. İyi olacağına inanıyorum. Yarın yönünü (piyasa bozulmazsa) çevirmesini bekliyorum.
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Bank of sahnede bakalım
Kesinlikle YTD.
Satıştamı sahnede,alıştamı ?
Bank of amerika al ver al ver tahtanın içine ediyor
Yer İmleri