Sayfa 378/607 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by pamuk01 Yazıyı Oku
    kıpraşmadan durmak lazım ne derseniz sayın dost123
    endeks önemli sn.pamuk01....
    her an herşeyin olabileceği endeks rakamlarındayız...

2.  Alıntı Originally Posted by zalim123 Yazıyı Oku
    endeks önemli sn.pamuk01....
    her an herşeyin olabileceği endeks rakamlarındayız...
    hayırlısı olur inşallah

3. Pasta paylaşırmısınız mümkünse

Alıntı Originally Posted by serden Yazıyı Oku
    Pasta paylaşırmısınız mümkünse
    Son

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5. Teşekkürler sn.katti

6. Sanki bir müddet 450 500 aralığında gezecek gibi..meri gene satışta bakalım ne zaman tahtaları terk edecek robotlarla işi bitiriyor

7.  Alıntı Originally Posted by mesude Yazıyı Oku
    Sanki bir müddet 450 500 aralığında gezecek gibi..meri gene satışta bakalım ne zaman tahtaları terk edecek robotlarla işi bitiriyor
    ben cuma günü gördüğüm bazı olumsuzluklardan dolayı (aşırı yüksek işlem hacmi) satmıştım...bu gün gedza ,egser ve ozkgyo ya bölüştürdüm sermayeyi...

özelikle gedza jantsaya çok benziyor...onun da ödenmiş sermayesi 11,7 milyon...ambalaj sektöründe iş yapıyor...ayrıca 2020 yılında 10 milyonluk bir yatırım yapmaya başladı 2021 yılında da 39 milyonluk bir yatırım yapacak...39 milyonluk yatırım ile otomotiv sektörüne plastik ürünler üretecek....o yatırımı yaptığında güzel karlar yapmaya başlayacak...

bakalım nasip ne olacak..ben hepimize başarılar diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben cuma günü gördüğüm bazı olumsuzluklardan dolayı (aşırı yüksek işlem hacmi) satmıştım...bu gün gedza ,egser ve ozkgyo ya bölüştürdüm sermayeyi...

özelikle gedza jantsaya çok benziyor...onun da ödenmiş sermayesi 11,7 milyon...ambalaj sektöründe iş yapıyor...ayrıca 2020 yılında 10 milyonluk bir yatırım yapmaya başladı 2021 yılında da 39 milyonluk bir yatırım yapacak...39 milyonluk yatırım ile otomotiv sektörüne plastik ürünler üretecek....o yatırımı yaptığında güzel karlar yapmaya başlayacak...

bakalım nasip ne olacak..ben hepimize başarılar diliyorum...
    güzel hisseler seçmişsiniz yine sn. keko.. özelik le egser teknik olarak çok güzel.. gedza da öyle ama sığ biraz..

bol kazançlar..

Sayfa 378/607 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •