Sayfa 380/1044 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    PAPIL...

Hisseyi tanımıyorum, temel rasyolarını da bilmiyorum. Teknik olarak incelediğimiz zaman:

- Birçok hissede olduğu gibi dip çalışması yapıyor izlenimi var...

- Düşen Trendi yukarı yönlü kırmadığı sürece düşüşün devam etme ihtimali var...

- 200 Günlük ve 50 Günlük Ortalamaların altında seyrediyor. Önce ortalamaları yukarı geçmesi gerekiyor...

- Hacim zayıf...

Tüm bunların olumluya döneceği bir an var. O an iyi tâkip edilirse yukarı döndüğünde durumu düzelecektir...

Şu an için alım için erken, almış olan birisi için ise 17.66 stoploss olarak düşünülebilir...

sayın T/A malesef papil yüksek hedefleri,pek çok projeleri olmasına ve borçsuz güçlü finansal yapıya rağmen beklediğim atağı yapamayan bir şirket .75 sayfalık rapor yayınlamışlar.çok güzel proje ve hedefleri var.tanıtıma ve satışlara daha çok önem vermeli.grafik için emek vermişşiniz sağolun var olun.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    YKSLN...

Bu hisseyi de bilmiyorum. Yine Teknik olarak bakıyorum...

Bugün 5.77 'i aşağı kesmesi hoş olmamış. Orası stoploss olarak çalıştırılmalı idi...

Şu an için 6.06 üstüne çıkmadan alım düşünülmemelidir... Burayı kırarsa kanalı katlayabilir. Bu da 7.75 seviyelerine denk gelir. Önce yukarı attığını görmek lâzım...

Görüntü olarak yükseliş trendinde olduğu söylenebilir. Eğer 20 günlük ortalamayı aşağı kırmazsa; bugün için 5.35; halen yükseliş trendine devam ediyor diyebiliriz...

Evvelsi günkü hareket çok sert olmuş. 2 Ayı Formasyonu birden oluşturmuş... Mum Analiz Grafiğini de ekliyorum...

5.56 grafikten görüldüğü kadarı ile ilk destek. Burayı kırarsa aşağıdaki diğer destekler de gündeme gelebilir...

sayın T/A çok teşekkür ederim.ricamı kırmadınız.emek verdiniz.fakat açıkçası mahçup'ta oldum.siz bir çalışma değil resmen doktora yapmışsınız.çok büyük emek ,gayret,göz nuru dökmüşsünüz.sağolun var olun.yksln 5.2 TL'den maliyetim.şirket yönetiminin yüksek hedefler gösterip 6.67 tavan fiyatta bulunan 1.200.000 lot alıcıya tek tuş vermesi hoş değil.destekleme alımı yaparak aldığı 1.245.000 lot hisseyi 6.000.000 TL karla satması maddi olarak şirkete kar sağlayıcı,manevi olarak ise acele ve hatalı bir adım.destekleme alımları şirket sahiplerinin şirkete duydukları güveni gösterdiğinden yatırımcılara güven veren adımlardır.satış ise tam tersi.önceden alırken ilerki dönemlerde satacağını söylemesine rağmen şirket yöneticisi tv'de konuşurken 6.67tavan fiyattan 1.200.000 lotun tek tuş verilmesi maddi olarak kar yapıcı manevi olarak itibar kaybettirici bir işlemdir.şirketin argesine,üretimine ve finansal yapısına güvenim tam olmakla birlikte açıkçası biraz buruldum.kar zarar kardeştir.bugün kaybedersiniz,yarın kazanırsınız.ancak itibar kazanmak öyle değil,emek lazım,güven lazım,zaman lazım.kolay elde edilen bir şey değil.gerçi şunuda ifade edeyim sosyal medyada bazen okuyoruz.şirket sahiplerinin tahta oyuncularına mal aktardıklarını,mal aktarılan bazı hisselerin zamanla prim yaptıklarınıda görüyoruz.tabiki burdaki durumu bilmiyoruz.zaman içinde göreceğiz.(5.2 seviyesinden aldığım yatırımı koruyorum).sayın T/A tekrar teşekkür ederim bu mübarek günde siz beni kırmadınız emek verdiniz göznuru harcadınız,beni memnun ettiniz.Rabbim'de sizi memnun etsin,sağlık ,sıhhat ve hayırlı kazançlar nasip etsin.başarılar ve hayırlı kazançlar

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Sanki; bakın endeks kalkıyor diyebilmek için bankalar hafif kımıldadı, gelecek olan bilanço beklentisinin de bunda faydası olabilir. Teyakkuzda olmakta bir sakınca yok. AL-VER ekonomiye canver modunda bişiler denemek isteyenler olursa amman dikkatli olsun.

Bugün yapılan satışlar hesaba Pazartesi geçer, Pazartesi yapılan satışlar bayramdan sonra. Burada biraz şeytanlık var. Önce satıp sonra sizden geri alırlar. (ee tabi daha ucuza)
    Selim, bugün yapılan satışlar neden pazartesi geçiyor, anlayamadım?

Salı günü geçmesi gerekmez mi?

Pazartesi ise benim de işime gelir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by ERDEMİR Yazıyı Oku
    sayın T/A bilgisayarımda arıza vardı.yeni girebildim.öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim.oyak çimento almakla aslan,bolu,mardin,denizli,adana,ünye çimentolara,oyak beton ve oyko kağıt ambalaj'ada ortak oluyoruz.adana,mardin geçmişte yatırım yaptığım firmalar.7 çoğrafi bölgeye mal satabiliyor.sizinde ifede ettiğiniz birleşme büyük bir hedef için olabilir öngörüsüne aynen katılıyorum.portekizli çimento devi cimpor'un satın alınması,2018 'de taiwan çimento devin'e 1.6 milyar dolar bedel üstünden oyakc'nin %40'nı 640 milyon dolar'a satılması ülke büyük oyunculuğundan küresel oyunculuğa geçişin bence hazırlığı adımları ve alt yapısının hazırlanması diye düşünüyorum.bence oyakc biriktirmelik bir yatırım kağıdı.tekrar teşekkür eder başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla
    Size de geçmiş olsun. Benim bilgisayar da arada sıkıntı çıkardığı için biliyorum...

Artık yedekte bilgisayar bulunduruyorum ama veriler ve grafik çizim programı çökerse o zaman çok şeyi sil-baştan yapmam gerekebiliyor...

5. Slm Sayın T/A üstad sizin yorumlarınıza değer veren biriyim. Ama dün sorduğum soruya cevap vermediniz. Canınız sağolsun ama göememişsinizdir diye tekrardan sorayım Gedza için bir yorum alabilirmiyim. Dün bilancosunu açıkladı.Bugün tuhaf hareketler yaptı.Şimdiden tşk ederim.Y.T.D

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Size de geçmiş olsun. Benim bilgisayar da arada sıkıntı çıkardığı için biliyorum...

Artık yedekte bilgisayar bulunduruyorum ama veriler ve grafik çizim programı çökerse o zaman çok şeyi sil-baştan yapmam gerekebiliyor...
    sayın T/A benim bilgisayar arızalanırsa bana zarar, sizin bilgisayar arızalanırsa hem size hem de fayda sağladığınız pekçok yatırımcıya zarar.varsın benim bilgisayar arızalansın, sizin bilgisayar arızalanmasın(sorumluluğu çok fazla).en iyisi 2 bilgisayarda arızalanmasın.tekrar bizlere sağladığınız katkılar için teşekkür ederim.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.

Alıntı Originally Posted by Tarros25 Yazıyı Oku
    Slm Sayın T/A üstad sizin yorumlarınıza değer veren biriyim. Ama dün sorduğum soruya cevap vermediniz. Canınız sağolsun ama göememişsinizdir diye tekrardan sorayım Gedza için bir yorum alabilirmiyim. Dün bilancosunu açıkladı.Bugün tuhaf hareketler yaptı.Şimdiden tşk ederim.Y.T.D
    Aleyküm Selam Sn. Tarros25...

İnan hiç görmedim. Oysa defalarca kontrol ediyorum. Sayfaya gelen giden de pek yok, yine de nasıl atlamışım bilemiyorum...

Bu sayfada mı sordunuz, yoksa GEDZA sayfasında mı? GEDZA sayfası ise artık oraya sık sık bakmıyorum. Nadiren bakıyorum...

GEDZA için ben hep yazdıkça kötülenen ve itham edilen konumuna düştüm. O nedenle bir süredir GEDZA yorumu da yapmadım...

GEDZA şu an düzeltme döneminde bulunuyor. Kârı her ne kadar güzel geldiyse de bu hisseyi ucuz yapmaz... Karşımızda 1 yılda 4.5 TL 'den 45.5 TL 'ye gelmiş yani x10 yapmış bir hisse var... Biraz dinlenmesi normal...

%38.2 Fibo düzeltme seviyesi tamamlandı. O nedenle çok daha aşağılara gelmiyor. Böyle kâr ettiği sürece de daha aşağıları zor gibi...

Fakat grafiğe bakarsanız 50 Günlük Ortalamayı geçemeyip, bugünkü güzel kâra rağmen geri geldiğini görebilirsiniz...

Bu durumda ben alttaki mavi renkli 200 Günlük Ortalama 'nın gündeme geleceğini düşünüyorum... Bir şekilde orası ile temas sağlanacaktır. Bu illaki düşüş şeklinde olacak değil elbette. Bu seviyelerde yataya sararak da olabilir...

Şimdi dikkat edilecek seviye 20 Günlük Ortalama yani bugün için 33.78 seviyesi. Eğer bu seviyenin altına gelmezse buralarda oyalanıp tekrar yukarı denemesi yapabilir. Ben buranın altına gelmediği sürece her an her şey olabilir modundayım ama yeni alım da düşünmüyorum...

Ayrıca düşen trend kanalını da takip etmek lâzım. Bir çok hisse gibi burada da benzer görüntü var. Yükselişin başlaması için öncelikle bu kanalın da yukarı yönlü kırılması gerekiyor...

Alıntı Originally Posted by ERDEMİR Yazıyı Oku
    sayın T/A benim bilgisayar arızalanırsa bana zarar, sizin bilgisayar arızalanırsa hem size hem de fayda sağladığınız pekçok yatırımcıya zarar.varsın benim bilgisayar arızalansın, sizin bilgisayar arızalanmasın(sorumluluğu çok fazla).en iyisi 2 bilgisayarda arızalanmasın.tekrar bizlere sağladığınız katkılar için teşekkür ederim.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
    Ramazan da işleri biraz askıya aldım. Tamir işlerini de gecikmeli çözüyorum...

Hayırlısı ile bayramdan sonra sayfamız da ben de daha aktif oluruz...

Sayfa 380/1044 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •