Fed varlık alım hızını aylık 15 milyar dolar azalma kararı aldı
Fed varlık alım hızını aylık 15 milyar dolar azalma kararı aldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fed, hazine kağıdı alımlarını 10 milyar dolar ve mortgage destekli menkul kıymet alımlarını 5 milyar dolar azaltacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu arada pala boş durmuyor.
FED'e takılıp kalmayın.
Yarın yine go go.
Y.T.D
doğrudur sayın Karax
beklentim de gerçekleşebilir sizin dediğinizde kim bilir. zaten komedi dünyası 171.500 pasif emirlerimi sildim akabinde fed varlık alım azaltılması haberi geldi ve bizim palacan gece seansında 700 puan bir anda aldı...ne hikmetse...
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Düşmüyen borsa icat etmişler, bencede dow düşmez, aynı bizim Ford hissesi gibi bi düşer iki çıkar.
bistte gelince bugün kü olay sanki büyük düşüş öncesi fragman gibiydi, pala piyasanın nabzını yokladı bakalım alıcı var mı diye, baktı hisse alan yok hatta satan çok hatta ve hatta çoğu tahtada devre kesici çalıştı o da tekrar yukarı yardırdı.
Yine büüüle bi deneme yapar alıcı gelirse verir küsküyü. zaten bistte ki düşüşler çok sert ve hızlı oluyor
Dua edinde biz şortcular olarak kene gibi yapıştık pacadan bırakmıyoruz![]()
Hamdım Piştim Yandım
Alicinin geldigi tahta kalkmiyor. Mesela bugun petkim niye kalkmadi bofa dosemis 8 milyon lot ustunede alicilar garanti ve digerse o tahta kalkar mi? Zaten bir tahtada garanti aliciysa o tahtadan jet hiziyla kacmak gerekiyor. Ecevit öldu dediler borsaya caktilar ecevit hastaneden el salladi borsa dustugu yerden kalkti. 20 senede ulkenin borsasinda hic birsey degismemis. Sığ yatirimdan uzak reel kazanc elde edilemeyen bir yer .. Zamanlamayi dogru yaparsan ekmek var yoksa yok. Velhasil hergun yeni bir hayal ile potu aciyoruz.
Yer İmleri