Sayfa 380/1003 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Viop XXXVI

Fed varlık alım hızını aylık 15 milyar dolar azalma kararı aldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fed, hazine kağıdı alımlarını 10 milyar dolar ve mortgage destekli menkul kıymet alımlarını 5 milyar dolar azaltacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    Tom emmi 33.150 yolcusu gibi dolares 10 üstünü denemem gerek diyor bist yeni tepe derdinde...gel de çık işin içinden...tüm pasif emirlerim iptal...netleşsin bakalım...bol şanslar...
    Bu amerika borsasi dusmez. FED faiz artirsa bugun %2 duser en gec onumuzdeki hafta yeni zirve yapar.

4. Bu arada pala boş durmuyor.
    FED'e takılıp kalmayın.
    Yarın yine go go.
    Y.T.D

5.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    171.500 civarı olacak şekilde 1/10 cortlarımı pasife yazdım bir ED olasılığına...bol şanslar...
     Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    Tom emmi 33.150 yolcusu gibi dolares 10 üstünü denemem gerek diyor bist yeni tepe derdinde...gel de çık işin içinden...tüm pasif emirlerim iptal...netleşsin bakalım...bol şanslar...
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Bu amerika borsasi dusmez. FED faiz artirsa bugun %2 duser en gec onumuzdeki hafta yeni zirve yapar.
    doğrudur sayın Karax
    beklentim de gerçekleşebilir sizin dediğinizde kim bilir. zaten komedi dünyası 171.500 pasif emirlerimi sildim akabinde fed varlık alım azaltılması haberi geldi ve bizim palacan gece seansında 700 puan bir anda aldı...ne hikmetse...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

6. Düşmüyen borsa icat etmişler, bencede dow düşmez, aynı bizim Ford hissesi gibi bi düşer iki çıkar.
    bistte gelince bugün kü olay sanki büyük düşüş öncesi fragman gibiydi, pala piyasanın nabzını yokladı bakalım alıcı var mı diye, baktı hisse alan yok hatta satan çok hatta ve hatta çoğu tahtada devre kesici çalıştı o da tekrar yukarı yardırdı.
    Yine büüüle bi deneme yapar alıcı gelirse verir küsküyü. zaten bistte ki düşüşler çok sert ve hızlı oluyor
    Dua edinde biz şortcular olarak kene gibi yapıştık pacadan bırakmıyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Düşmüyen borsa icat etmişler, bencede dow düşmez, aynı bizim Ford hissesi gibi bi düşer iki çıkar.
    bistte gelince bugün kü olay sanki büyük düşüş öncesi fragman gibiydi, pala piyasanın nabzını yokladı bakalım alıcı var mı diye, baktı hisse alan yok hatta satan çok hatta ve hatta çoğu tahtada devre kesici çalıştı o da tekrar yukarı yardırdı.
    Yine büüüle bi deneme yapar alıcı gelirse verir küsküyü. zaten bistte ki düşüşler çok sert ve hızlı oluyor
    Dua edinde biz şortcular olarak kene gibi yapıştık pacadan bırakmıyoruz
    Alicinin geldigi tahta kalkmiyor. Mesela bugun petkim niye kalkmadi bofa dosemis 8 milyon lot ustunede alicilar garanti ve digerse o tahta kalkar mi? Zaten bir tahtada garanti aliciysa o tahtadan jet hiziyla kacmak gerekiyor. Ecevit öldu dediler borsaya caktilar ecevit hastaneden el salladi borsa dustugu yerden kalkti. 20 senede ulkenin borsasinda hic birsey degismemis. Sığ yatirimdan uzak reel kazanc elde edilemeyen bir yer .. Zamanlamayi dogru yaparsan ekmek var yoksa yok. Velhasil hergun yeni bir hayal ile potu aciyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Alicinin geldigi tahta kalkmiyor. Mesela bugun petkim niye kalkmadi bofa dosemis 8 milyon lot ustunede alicilar garanti ve digerse o tahta kalkar mi? Zaten bir tahtada garanti aliciysa o tahtadan jet hiziyla kacmak gerekiyor. Ecevit öldu dediler borsaya caktilar ecevit hastaneden el salladi borsa dustugu yerden kalkti. 20 senede ulkenin borsasinda hic birsey degismemis. Sığ yatirimdan uzak reel kazanc elde edilemeyen bir yer .. Zamanlamayi dogru yaparsan ekmek var yoksa yok. Velhasil hergun yeni bir hayal ile potu aciyoruz.
    Rahat ol Karax abi endekisi şortlamaya başladım, artık her tahtayı kaldırmak zorunda kalacaklar, makinayı jeton manyağı yapıcam, kudurtacam palayı

Akşam akşam siftahımızı yapalım 1718 den bi şort daha emmi sinin oğlundan
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 380/1003 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •