Frontlayanlar sürüyor demek ki alýmlar devam edecek havasý veriliyor
44.10 dan iteleyemedik😂 artýk haftaya.aslinda 44 ten malýn 3te birini 50 de de tamamýný vermek lazým teknik olarak da 50 bile yaramiza derman olmayacaðý için insanin eli zor gidiyor satmaya.
42.16-44.02 den 7 milyon almýþ. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
inanýlmaz rakamlar alýyor tek kalemde yönetim alkýþý hak ediyor.
46.30 gibi gap var. 37.5-43.5=6 lira 43.5+6 49.5 lira canak katlama hedefi kulpu da 2 lira desek 51.5 civarý hedef.
burada bi kar al yapýp soluklanmak lazým sonra tekrar grafiðe bakýlabilir.bu agresif alýmlarýn yýlsonuna gelmesinin de bir sebebi vardýr muhasebesel olarak
ben kendi maliyetimden uzaklaþamadým henüz para kazandým demem için 50 üzerine atmasý lazým kýsa zamanda.inþallah atar biz de aðýrlýðýmýzý gitmeyenlere kaydýrýrýz.burada yeni bir hikaye yazýlýrsa tekrar deðerlendiririz.
param sýnýrlý teknosadan da kademeli olarak çýkýyorum neredeyse ayný zamanda almýþtým oradaki kar %30 u geçti.
suriyenin imarýnda çimento cam demir çelik inþaat sektörlerinde yýlýn ikinci yarýsý itibari ile ciddi hareketlenme olabilir.beklentiler artarsa önceden satýn alýnýp ilk yarý bile hýzlý hareketler þaþýrtmaz.
þiþeye saplanýp kaldýk diðer dýrsatlarý kaçýrmayalým.elde de çok çeþitli hisse oldu banka endeksi hala ucuz ama 12 liradan almadýðýmýz garantiyi 125 liradan almaya el gitmiyor.
bu haftalýk beyin fýrtýnasý yeter güzel bir kapanýþ oldu.þiþeye tavan yaptý diyebiliriz.uzun süredir böyle hacim ve endekse ters yükseliþ görmemiþtik.geri alým da olsa güzel.
3 günde 1 MÝLYAR TL
Bu kadar yüklü geri alýma arpa boyu yükseliþ
Ne kadar çok hisseden kaçmak isteyen balina varmýþ hemde 1.5 senedir para kazanmadýklarý halde !!!!!
Acaba neden bu kaçýþ yada iþ bankasý alýmý nerede biter çünkü bitince GÜM
Tek devamý bi haberle olabilir
Biraz þaþý bak þaþýr gibi oldu ama benim bakýþ tarzým aykýrýdýr bu sayede ekmek yedim
Gerçi o 6 dan alýp 1.5 senede 47 den satma sanýrým bi 20 sene daha yaþanmaz)
1.5 senedir para kazanamayan ky balinalar al -sat la en azýndan zarar etmiyor.biakç milyonu olan zaten obinbinde 2 -1 komisyon veriyor onun 5-10 milyon daha da düþük adamlar 2-3 kademede bile para kaldýrýyor.
yatýrým fonlarý zaten çoktan kaçtý diye hatýrlýyorum.
ky da uzun süredir epey azalmýþtýr. 6dan 47 ye 8 kat.ayný mevzu olmasý için þiþenin 350 lira olmasý lazým.dolarýn 100 lira olduðu bir zaman diliminde neden olmasýn
bu geri alýmlar bitince güm kýsmý risk ama böyle iþtahlý geri alým müþteri de çeker yeni oyuncularý getirir diðer açýdan bakýnca.
50 ye kadar sürsünler de sonrasýna bakarýz þu an ederi en az 70 uv hedefi de 140 olmalý idi.
Evet hemen öyle gevþemek yok bence. Yelkenleride indirmek yok, gaza da gelmek yok bence. Bugün sadece bu endeskte bir duruþ sergiledi oysaki endeks kaç zamandýr neler yaptýðýnda ne kadar surundugumuzu unutmamak lazým. En azindan bugünkü hareket biraz nefes oldu diyelim. Bu sevinç bence bir kav günkü cikistan deðil de, endeksin son süreçlerdeki düþüþüne karþý göstermiþ olduðu performanstan kaynaklý.
Ha bir zafer sarhoslugu katmasýnin normalin bir týk ustunde karþýlanmasý da gayet normal olsa gerek..
En nihayetinde bizi ilgilendiren bir bilanço ve sektör durumu var. Hemen herþey bir anda olup bitmiyor kanýmca. Burada sahibinin alýmlarý önemli ama almadiginda ne olacaðý da bir o kadar önemli.. ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri