Sayfa 380/1003 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Evde gezen ossurak böcüsünün dötüne gaz çevrim santrali kurdum gaz bedavaya geliyor. Evde uçan Sineğin kanadına kolektör taktım elektrik bedavaya geliyor suyu nereden bulacağım bedava onu düşünüyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Evde gezen ossurak böcüsünün dötüne gaz çevrim santrali kurdum gaz bedavaya geliyor. Evde uçan Sineğin kanadına kolektör taktım elektrik bedavaya geliyor suyu nereden bulacağım bedava onu düşünüyorum
    topraktan ,vurucan sondayı bahçeye
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    100 dolar başka bir şeyin rayiç fiyatı ama neyse.
    iyiydi bu

4. siz buna şey yükseldi mi diyonuz geçen yıl haziranda 17,50 den şey almışım şindi 23,37 artış %33 enflasyon kaç kasa her zaman kazanır
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    100 dolar başka bir şeyin rayiç fiyatı ama neyse.
    Herşeyin fiyatı artmış haftada bir doz tablet ile asgari ücret tükeniyor.

Vitamin tableti vitamin .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Morgan Stanley:
    - Şimşek'in maliye bakanı olarak atanması sonrasında daha konvansiyonel politikalar izlenmesini, TL'nin değer kaybetmesini ve daha yüksek politika faizleri bekliyoruz
    - Faizin haziranda %20ye ve ağustosta %25'e yükselmesini bekliyoruz

Morgan Stanley: Daha fazla politika yönlendirmesinin beklenebileceği ortamda belirsizlik çok yüksek olmaya devam ediyor

Morgan Stanley: Otoriter para politikası ve ekonomik programın diğer maddeleri konusunda planlarını ortaya koyana kadar kurda dün yaşanan ile karşılaştırıldığında daha küçük hareketler görebiliriz

Morgan Stanley: Stratejistlerimiz USD/TRY'nin yıl sonunda 28 civarında olmasını bekliyorlar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Katılımevim halka arz olmuş. Bunlar ne kazanıyor ki topu topu komisyon onu da yönetim gideri kira personel giderleri ancak öder. Adamların ana parayı ödeyecek gücü yok ama halka arz olmuş. Yeni Çiftlikbank modeli borsaya taşınmış
    Sivas'da görmüştüm. Şehrin en merkezi İnönü caddesinde 10-12 tane neredeyse bütün katılım ev firmalarının ofisi vardı. Hayret etmiştim.

8.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Sivas'da görmüştüm. Şehrin en merkezi İnönü caddesinde 10-12 tane neredeyse bütün katılım ev firmalarının ofisi vardı. Hayret etmiştim.
    Şuana kadar çoğunun yatırdığı para bağış gibi. Çıkmak istese parasını alamıyor. Yatırdığı katılım ücreti de bir nevi bağış gibi.

Sayfa 380/1003 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •