Aynen katılıyorum ne ekleme ne çıkarma yaptım..
Zarar etmediysen ne mutlu vergeMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katılıyorum ne ekleme ne çıkarma yaptım..
Zarar etmediysen ne mutlu vergeMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 Aralık Pazartesi 14:04 BDDK: BANKACILIK KASIM TAHSİLİ GECİKMİŞ ALACAK ORANI YÜZDE 5,23
30 Aralık Pazartesi 14:03 BDDK: BANKACILIK KASIM SERMAYE YETERLİLİK RASYOSU YÜZDE 18,6
30 Aralık Pazartesi 14:03 BDDK: BANKACILIK 2019 İLK 11 AY TOPLAM KAR 46,6 MİLYAR LİRA
Bir de şu ben bildimciler var...
Neymiş 5-6 ay önce ralli olacağını biliyorlarmış...
Allah akıl fikir versin, durmuş saatin bile günde iki kere doğruyu gösterdiği bir dünyada 50 ihtimal sallayıp tutana ben bildim demek nerden baksan kendini bilmezliktir...
Hadi diyelim ki gerçekten bildin, tamam ustasın, üstatsın, her ne ............, biraz mütevazı olmasını öğren, zira kibrin gözünü o kadar kör etmiş ki, kendi aptallığını bile göremiyorsun...
dohol hayal kırıklığı, az zararla kapattım.
vakıf devam ediyor bakalım..
Takılma öyleleri ne..
Abi önemli olan strateji...
Şimdi şu bir gerçek 93500 den ben 118500 Aralık vade alıp sembolik tutmuştum long 100 lerde sattım...
Geçsinler o işleri...ne gündemler yaşadık..yemez abi..bildim demeyle olmaz .. önemli olan stratejiMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anında kaldırıp şimdi de geldiği yerde..abi bu gün resmen kumar ..endeks bile böyle..MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri