Sayfa 381/996 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Asıl mesele üretim hızı. Gelişmiş ülkeler bile ilk yıl için nüfusun %20 sini modellemişler, haftalık %1 hızla gidiyorlar, 52 haftaya yetmiyor, 20 nci haftada zaten aşı bitecek. Aşı üretim hızı yetersiz, 3 yıl en az demişler. O halde aşılama 7 gün sürse ne 30 gün sürse ne, zaten devamı yok..
    Sn achilles salgının en başında da aşı için burda konuşmuştuk,üç dört yıldan aşağı aşı bulunamaz denmişti.Eski hastalıklardan eski aşı bulunma örneklemelerinden modelleme yapılmıştı ,bulduk derlerse herkes o aşıyı kabul eder demiştim,olayın arkasını kimse araştırmaz demiştim.Görüldüğü üzere 9 ayda konu halloldu.Aslında bu bir rekor ,daha ne rekorlar kırılır merak etmeyin.

2. Aslında ben de aynı şekilde düşünüyorum, bir şekilde üretim hızı artacaktır. 3 yıl uzun süre.

Kimbilir belki de artık olaya iyimser bakmak zorunda kalıyorumdur ama sanki aşı işinde üretimde de çok hızlı ilerlemeler olacak gibime geliyor.

4. Sayın Ressam adamlar memura fazla zam yapmak istese enflasyonu yüksek göstererek yapmazlar.
    Seyyanen bir zam yaparlar cülus bahşişi gibi. Hem böylelikle biz zam verdik diye hava atarlar.

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yav orayla burayla bir . Onlara aşı yap desen yok hak hukuk diye laga luga eder .

Bakan açıklama yaptı ya gece 12 'ye kadar aşı yapılacak diye .

Onlar aşıyı ulaştırsanlar sonra da geri çekilsinler.

Dayak yerken ameliyat yapabilen, kendilerini odaya kitleyip pansuman yapan saglikçılarımız var bizim yav aşı nedir , iki elde iki şırınga gözü kapalı yaparlar, bir yandan da çok beklettin diyenlerden yumruk yemeye devam ederler.
    Aynen..hele ki bedava..aşılama hızı konusunda dünya birincisi olabiliriz, sipariş veren ülkelerde, -küçükler hariç sondan 5 nci olsak da

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Geldim.
    Sahte troll yolladık girişen olmamış. Ama aşı meselesinde hesabın tutmaz.
    bir halt olacağı yok.

7. Askeri lisede aşılama yöntemi ip gibi dizilmiş bir sıra öğrenci. Hiç bir prosedür yok. Tetanoz aşısı yaptık. Öğrenci kolunu açmış geliyor sırayı bozmadan. Enjektör hazır kasa enjekte ettik. Kayıt kürek olmadan 1 dk sürmüştür. Bu askeri emir sisteminde. Yaşlılar için eve gitsen kulağı duyacak kapıyı açacak. En az üç kat giyinir onlar çıkacak 30 dk dan aşağı bitmez. Bunlar sağlık ocağına gitse randevulu oda zor.

8. Hkm Hocam,

Bir sorum var size.

Covid virusu almis bi arkadas var, aile hekimi ilaclarini vermis, 10 gun karantinaya evine yollamis.

Simdi, evden cikabiliyor, acaba bu arkadas, karantina sonu tekrar teste gidiyor mu ?

Eger gitmiyorsa, bir baskasin virus bulastirma riski var mi ?

Sayfa 381/996 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •