Sayfa 375/996 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Kuzey Amerika'da altin ureten sirketler var.

Saklama hizmeti veren sirketler var.

Franco-Nevada gibi Cok buyuk holdingler var, bu konuda en buyuk saniyorum.

Birde Royalty hisseleri var,

Ben bunlardan NSR.TO yu aldim.

Nomad is a gold and silver royalty company that purchases rights to a percentage of the gold or silver produced from a mine for the life of the mine.

Nomad owns a portfolio of 13 royalty, stream and gold loan assets, of which six are on currently producing mines.

Nomad plans to grow and diversify its low-cost production profile through the acquisition of additional producing and near-term producing gold and silver streams and royalties.

Buna ilaveten, bu sirket 3 ayda bir nakit kar payi veriyor.

Sorum su, bu tur sirket yapilanmalari ne tur bir ihtiyactan kaynaklaniyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,100
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Başkanım , bir - iki trol atıversen şu başlığa. .
    Geldim.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Anlamadım sen doktormusun.
    doktor olsam tüm dünyanın 2021 sonuna kadar aşılanacağı gibi mesleki öngörü gerektiren bir iddiada bulunmazdım..!!

https://www.11alive.com/article/news...e-d3fe4e90dc46

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kuzey Amerika'da altin ureten sirketler var.

Saklama hizmeti veren sirketler var.

Franco-Nevada gibi Cok buyuk holdingler var, bu konuda en buyuk saniyorum.

Birde Royalty hisseleri var,

Ben bunlardan NSR.TO yu aldim.

Nomad is a gold and silver royalty company that purchases rights to a percentage of the gold or silver produced from a mine for the life of the mine.

Nomad owns a portfolio of 13 royalty, stream and gold loan assets, of which six are on currently producing mines.

Nomad plans to grow and diversify its low-cost production profile through the acquisition of additional producing and near-term producing gold and silver streams and royalties.
    Bizde maalesef bir kozal var bir de malum gübretaş var.Gübretaşı kaçırdık kozal ı da ben sevmiyorum,gene mecburen GLDTR GMSTR ye devam.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Tınaz hocam 6 ocakta trump öyle halkı sokağa falan dökerse ,çarşı karışır,sen o altının şimdiki değerine bakma daha sakin bir zamanda çok ayrıntılı bir yazı yazarım,altın gümüş işi değişik,daha çok yolu var onların.
    Tamam Hocam,

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    doktor olsam tüm dünyanın 2021 sonuna kadar aşılanacağı gibi mesleki öngörü gerektiren bir iddiada bulunmazdım..!!

https://www.11alive.com/article/news...e-d3fe4e90dc46
    Yahu o benim mesleğim ,okuduklarımdan çıkardığım bir tahmin,niye öyle düşündüğümü de yazardım da sana atfen yazmayı ve tartışmayı sevmiyorum,bana atfen yazma.Ben emekli kadın doğumcuyum ama maalesef bu salgın yüzünden halk sağlığını da ,enfeksiyon hastalıklarını da,göğüs hastalıklarını da tekrar okumak zorunda kaldım tahminlerim okuduklarımdan süzdüğüm bilgilere dayanıyor senin anlayacağını sanmıyorum o yüzden gerek yok açıklamaya.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yahu o benim branşım,okuduklarımdan çıkardığım bir tahmin,niye öyle düşündüğümü de yazardım da sana atfen yazmayı ve tartışmayı sevmiyorum,bana atfen yazma.
    sen yaşarken mi yazmayayım yoksa nalları diktikten sonra da geçerli mi..?
    alıntı yapıp laga luga okuyan sensin, şimdi zoruna gidiyor, dönüp bak kim kime yorum yapmış..

Bir lafa bakarım laf mı diye,bir de söyleyene bakarım adam mı diye.Mevlana.

Sayfa 375/996 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •